Folk å følge på Snapchat i 2018

folk-å-følge-på-snapchat-2018
Trenger du litt inspirasjon til hvem du kan følge på Snapchat i 2018? Her er mine snapfavoritter! ©skrivelisa
En skikkelig godliste med de beste å følge på Snapchat i 2017. Inneholder alt fra kjendiser til norske toppbloggere og generelt flinke folk!

Lei av å se de samme storyene? Da er det kanskje på tide med noe helt nytt? Her er en skikkelig godliste med folk å følge på Snapchat 2018.  Listen er sist oppdatert: 15. januar 2018.

Les også: Hvordan måle hvor mange følgere jeg har på Snapchat?

Folk å følge på Snapchat 2018 – alfabetisk rekkefølge:

C:

@cakes1todough1: Snapchats mest populære katt og kattemamma? I tillegg tegner matmor sykt morsomme tegninger – gjerne med katten i hovedrollen. Absolutt verdt å følge hvis du elsker katter og morsomme tegninger.

@carobergeriksen: Få et (bittelitt) mer personlig inntrykk av dama bak bloggen Caroline Berg Eriksen, tidligere (og kanskje bedre) kjent som Fotballfrue. Snappene hennes gir inspirasjon til trening, samtidig som det er spennende å se hvordan hverdagen til en toppblogger er.

F:

@famousharm: Vegard får meg alltid i godt humør hvis dagen er grå. Han snapper om livet som … ja, Vegard Harm … og er ikke redd for å «by på sæ sjæl» – som de sier i traktene han kommer fra. Underholdende, humoristisk og til tider frekk som faen – Vegard Harm er noe for seg selv. Poster daglig og legger ut på Mystory.

G:

@godmorgennorge: Jeg pleier aldri å få med meg God morgen Norge på TV. Derfor er det greit å kunne få med seg høydepunktene likevel, på Snapchat.

H:

@helsesista: Alt du trenger å vite om livet, eller å forstå dagens kids. Helsesista har tatt Norge med storm. (NY!)

I:

@icarroi/@carrosverden: Caroline er en blogger som jeg har fulgt en god stund nå. Hun er fantastisk flink til å lage mat, og jeg elsker å følge med på snappene hennes for matinspirasjon og tips i hverdagen. Hun legger som regel ut på Mystory.

J:

@jennyskavlancom: Jenny er fantastisk morsom, og på Snapchat kommer dette virkelig frem. Få inspirasjon til klær og mote, og lær hvordan å lage ting! Jenny legger ut masse DIYs.

K:

@komikerfrue: Blogger, mamma og humorist (hvis det går an å si?). Marna legger ut daglige snaps og kommer ofte med morsomme tips og råd. Dessuten har hun en helt nydelig liten sønn som smelter hjertet mitt med det søte smilet sitt.

@kylizzlemynizzl: The one and only – Kylie Jenner. Det er artig å følge med på hennes glamorøse Hollywood-liv. Dessuten er jeg en gammel kuwtk-fan. There. I said it.

L:

@lakserytteren: Smågal danske med mye på hjertet og en veldig god penn. Snapper blant annet for Coca Cola. Verdt å følge med på – også får du terpa på dansken!

@linniiie: Favorittsurpomp nummer én – Linnea Myhre. Legger ut supermoromme snaps i ny og ne. Hun får meg alltid i godt humør. Sursøte Linnea ♥

M:

@makeupmalin: Hvis det finnes ei snapchatdronning i Norge, så må det være Malin. Verdens beste, ærlige og usensurerte menneske – helt uredigert og filterfri. Hun snapper daglig om alt fra sminke til psykisk helse. I tillegg har hun verdens beste Mystory som nesten er litt avhengighetsskapende. I’m a fan!

@makeupmekka: Er du glad i sminke, og elsker rabattkoder, eller å lære hvordan du sminker deg? Da er snappen til den norske sminkeprodusenten stedet for deg. (NY!)

@miologie: Supersnapper med morsomme tegninger (jeg elsker jo Snapchat-tegnere). Absolutt verdt å følge hvis du liker Snapchat-kunstverk.

@mplatco: Enda en Snapchat-tegner. Han er snapkjendis i USA, men kanskje ikke like kjent utenfor. Legger daglig ut morsomme tegninger, og får meg alltid til å smile av sin sprøe kreativitet.

@mrburoe: Enste norske mannen jeg følger på Snapchat, tror jeg. Ørjan er ektemannen til Komikerfrue. Legger daglig ut morsomme snaps av livet sitt med kone, barn og hele pappapakka som følger med.

N:

@nrkp3nyheter: Nyheter og happenings på en morsom måte. Verdt å følge med på. (NY!)

P:

@polarstrikkere: Helt nytt snapkonsept – bare med strikking! Passer perfekt for deg som liker å drive med håndarbeid og se nordlyset. (NY!)

R:

@rihanna: Hun legger ikke så ofte ut noe, men det er jo alltid interessant å følge med på livet hennes. Også er det jo tross alt Rihanna ♥

@realevalongoria: For meg som er Desperate Housewives fan, er Eva et must å følge på Snapchat. Få et innblikk i hennes glamorøse liv, og se hvordan livet er på baksiden av filmproduksjonsverdenen.

S:

@snapkollektivet: En felles snapchatkonto jeg er med på. Du kan lese mer om prosjektet her, men det er absolutt verdt å følge med på!

@stinefriis: Stine Friis er min gamle klassevenninne og eks-kollega fra skrivebransjen. Hun snapper om livet som tekstforfatter, bøker, mat, mote og livet som ansatt i et av Norges største forlag – Aschehoug (!!!). Poster daglig, og har en underholdende Mystory.

@superbrud: Superblogger, eks-romkamerat i militæret og superkvinne – Marie Brudevold. Hun er (etter min mening) en av Norges beste snappere, og er et must å følge på Snapchat.

Y:

@yusuf: Han her er verdt å følge hvis du vil lære mer om snapchat. Kommer stadig noe nytt. Yusuf er nemlig en slags snap-guru.

Fortjener du en plass på denne lista?

Legg til @skrivelisa på Snapchat, så legger jeg deg til og sjekker deg ut. Jeg vil kontinuerlig plukke ut kontoer jeg mener er verdt å dele med andre.

#adlink
prøv-storytel-gratis-i-30-dager

Tagger fra artikkelen
, ,

3 Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.