Om meg

Hei, jeg heter Lisa Skaar Næss, og er født og oppvokst i Kongsberg. Jeg har en bachelor i reklame, jobber med sosiale medier og som tekstforfatter hos Chili Reklame i Harstad.

Jeg skulle helst sett at døgnet hadde flere timer, og er (smertelig nok) på mitt aller mest produktive når klokka bikker midnatt. Ellers er jeg lidenskapelig opptatt av tekst, å skrive, fotografere, tegne – generelt alt som handler om å skape innhold.

På fritiden ser du meg gjerne med en tung ryggsekk på vei til neste bortgjemte fiskevann, eller godt plassert i sofaen med det aller siste innenfor RPGs i gamingverdenen. Jeg er glad i å se serier, se film, å lese og lytte til lydbøker mens jeg multitasker.

Jeg har også en egen podcast om spill, film, serier og teknologi kalt kWins. Denne er i samarbeid med Radio Harstad og Rad Crew.

November 2016 vant jeg Sunn Fornuft-prisen i kategorien «Årets beste innlegg» som ble stemt frem av Kvinneguidens lesere. September 2017 ble SnapKollektivet, som jeg er medlem i, nominert til Jenteprisen 2017.

Jeg er også et stolt medlem av SnapKollektivet på Snapchat, og har som håp at vi en dag har greid å skape et mer åpent og tolerant samfunn. Les mer om prosjektet og følg oss på Facebook.

Klikk her for å se min profil på LinkedIn

 

Omtale i media

 

Om bloggen

 

Livet som tekstforfatter og tanketenker. En blogg om å skrive, skrible og skape tekst. Med innslag av gjørmete joggesko, poesi, bøker, spill og annet med en god historie å fortelle.

Bildebruk

Alle bilder er tatt av meg, med mindre annet er oppgitt.

Samarbeidspartnere

Jeg er sponset av Aschehoug Forlag, og mottar bøker derfra som jeg anmelder. Jeg har også et samarbeid med Adtraction. Her fronter jeg merkevarer som Storytel, Bokklubben og Coolstuff. Alt av adlinker er tydelig merket når jeg benytter meg av det i en artikkel/bloggpost.

Jeg har også et samarbeid med:

  • Pressfire.no hvor jeg skriver spillanmeldelser. De sponser spillet.
  • TACTIC Norge, hvor jeg har LIVE-sendinger på Facebook. Spillene er sponset.

Sunn Fornuft-plakaten

Jeg er en blogger som støtter Sunn Fornuft-plakaten, og skulle jeg noen gang skrive et innlegg, eller en artikkel, som strider med dette ønsker jeg at du kontaker meg.

 

Disclaimer

 

Alt innhold publisert på dette nettstedet tilhører Lisa Skaar Næss, herunder Skrivelisa.

Ønsker du å dele et av mine blogginnlegg i sosiale medier?

Det er du hjertelig velkommen til å gjøre, men innholdet må stå slik det er. Det er ikke lov til å endre på eller skrive om innholdet i din egen plattform/kanal – med mindre noe annet er avtalt på forhånd mellom oss.

Er du en blogger som ønsker å linke til min blogg?

Da kan du fritt låne inntil to bilder, og utdrag av tekst (ikke et komplett blogginnlegg) uten å be om tillatelse i forkant. Husk at dette må krediteres. Og jeg setter alltid pris på at du legger igjen en kommentar om linkingen.

Er du en kommersiell/redaksjonell/ideell organisasjon som ønsker å benytte mine tekster/innhold?

Ta kontakt på lisanskaar@gmail.com med henvendelsen din.

Ønsker du å opprette et samarbeid, eller at jeg skal skrive for deg?

For alle henvendelser, kontakt meg på lisanskaar@gmail.com, eller gjennom Inzpire.