Ukeslutt #38

Jeg, dobbelthaka mi og drittungen (bokstavlig talt) chiller'n i sofaen med Åndenes Makt. Foto: Priv.
Fra Jenteprisen-nominasjon til lysende strikkepinner på ønskelista, og et bittelite uhell i bilen.

Den uka her gikk fortere enn den forrige. Fortsetter det i dette tempoet er det julaften før jeg rekker å si “Fy faen, Marcus, lukter du det???”

 • 19. september 2017, da jeg hadde SnapKollektivet og snakket om endometriose, var jeg på 121. plass på blogglisten i Norge. Det er jeg veldig stolt av! Har du ikke lest innlegget enda finner du det her.
 • Disse lysende strikkepinnene er det i alle fall bare å putte på ønskelista til jul.
 • Så IT på kino. Ikke spesielt imponert.
 • Denne dingsen som lager en 3D-modell av kroppen din, slik at du kan se hvordan kropper bygger muskler o.l.
 • Jeg og de andre damene i SnapKollektivet er nominert til Jenteprisen 2017, som deles ut av Plan Norge og Costume. For en ære!
 • Sovet ute-ish.
Foto: Eva Marie Lien.
 • Rykket opp til arena 8 (2300+) i Clash Royale* denne uka. Hadde på det meste 2500 trofeer, men de mista jeg nesten like fort som jeg fikk dem.
 • Jeg har, smått om sent, begynt å innse at jeg må skrive om boka**. Har vært litt søvnløs på grunn av dette nå, men jeg har vel sånn egentlig bestemt meg. Men ting blir vel bedre hvis man gjør det flere ganger?
 • Spist pistasiesis med tuttifrutti-strø til kveldsmat to kvelder på rad.
 • Minuspoeng: Oscar*** dreit på seg i bilen for andre gang. Ref. quotet øverst i blogginnlegget vedrørende lukt. Måtte stoppe hos onkelen til Marcus på kaffe- og vaske-skit-av-katta-i-badekaret-besøk. Det var kos. 🙂 🙂 🙂
 • Plusspoeng: Fikk vært på havet i helga, tatt masse bilder av Oscar og spist bacalao hos svigers – som forøvrig er den beste. Holla at Thommy!
Foto: Eva Marie Lien.
Jeg, dobbelthaka mi og drittungen (bokstavlig talt) chiller’n i sofaen med Åndenes Makt. Foto: Priv.

Hvordan var uka som gikk for deg?

 

*et tower defence-mobilspill jeg har spilt i noen år. Jeg og alle verdens 10-åringer …
**det helvetes bokprosjektet jeg har hold på med “sia krigen”, som jeg pleier å si. Lang historie kort: Var med på NaNoWriMo november 2014, skrev utkastet til en fantasyroman og ble ikke ferdig. Har forsøkt å fortsette flere ganger enn Taylor Swift har bytta kjæreste.
***katta mi.


Følg meg i sosiale medier:

Lik bloggsiden min på Facebook for å holde deg oppdatert på siste nytt / Følg meg på twitter @skrivelisa / Følg meg på Snapchat @skrivelisa / Følg meg på Instagram @lisnas

Tagger fra artikkelen
,

8 Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.