Ukeslutt #39

Foto: priv.
Fra prøvesminking og kinosnakk til blåbær i trusa.

Denne uka har vært så fin, men gikk dessverre alt for fort. Mamma og Ole (lillebrutter) kom på besøk fra Kongsberg på fredag, og det var selvfølgelig helgas høydepunkt! De ble til tirsdag, selv om jeg gjerne skulle hatt dem lengre. Du finner et lite bildedryss nederst i innlegget.

kjønnsroller-i-barnehagen
Skjermdump fra klikk.no
  • Teksten min “Glitter er glitter”, som handler om kjønnsroller i barnehagen, ble publisert på klikk.no/Kvinneguiden. Veldig moro! Har du ikke lest teksten finner du den her.
  • kWins (podcasten min) er ute med en ny Ettersnakk. Marie og jeg var nemlig på Harstad kino for å se og snakke om Thelma! Episoden finner du her.
  • Hadde min første prøvesminking til halloween og prøvde kostyme – som jeg har fått av coolstuff.no (adlink). Skikkelig fornøyd med resultatet, og jeg tror kostymet blir helt sjukt fett med linsene! Kunne ikke ta de på under prøvesminkingen fordi det bare er dagslinser.
hva-skal-jeg-være-på-halloween-headerbilde
Foto: Marcus Lien Gundersen. Edits: meg.
  • Nordlyset er her! Det er så fint å se det igjen. Litt som en gammel venn. Håper jeg får se det danse hver eneste dag!
  • På lørdag kveld var vi på nordlyssafari på Keipen. Vi fant ikke no’ nordlys, men det var en kjempefin tur likevel. Fikk med oss solnedgangen og stjernene som begynte å titte frem mellom røde og rosa skyer. Som du kanskje skjønner ble det etterhvert bekmørkt, så vi måtte faktisk gå med lommelykt på vei tilbake til bilen. Derfor var det kanskje ikke så rart at vi – dagen etter – fant masse blåbær på underbuksa. Gjett hvem som satt og så på stjernene i blåbærlyngen, a’?

Hvordan har din uke vært?

Tagger fra artikkelen
, , ,

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.