SKRIVEDAGBOK OKTOBER: “Den jævla boka”

den-jævla-boka-uke-1
Foto: pexels.com
Noen gang lurt på hvordan det er å lide seg gjennom 30 minutter med skriving om dagen? Vel, her har du en hel skrivedagbok om det.

Dette er oppdatering uke 1 av skriveprosjektet mitt. Har du ikke hørt om prosjektet kan du lese mer om det her. For å finne alle innlegg i prosessen, se etter blogginnlegg merket “Den jævla boka”. Du kan også følge med på prosessen på Snapchat @skrivelisa.

 1. oktober:

Jeg har bestemt meg nå. Jeg skroter det, alt sammen. Rundt 120 000 ord. Det er over 200 A4-sider, og jeg føler meg småcray, men jeg gjøre’. Jeg gjør det. Lykketallet mitt er dessuten 2.

 1. oktober:

I dag har jeg begynt på synopsis. Selv om de skrevne orda er “borte” (har ikke fysisk sletta noe, det ligger på PC-en og skuler på meg i en eller annen mappe og skytjeneste) har jeg fortsatt historien i hodet – bare ikke slutten. Men, den kommer jeg til. Det første som slår meg er “Hvorfor i alle dager har jeg ikke gjort dette før??” Ja, det er pirkearbeid, men jeg har ikke dårlig tid. Dette vil gjøre alt lettere.

 1. oktober:

Fy faen. Tror du faen ikke jeg er ferdig med synopsisen av ALLE kapitlene da, og ting henger på greip. Det er jo helt fantastisk.

 1. oktober:

Finspikka på synopsisene i dag og lagt til navn på noen av karakterene som har vært navnløse. Jeg har også oppdatert karakteroversikten i ApolloPad. Det er litt glitcher på tjenesten, så alt fungerer ikke optimalt. Men, jeg er avhengig av å bruke det verktøyet for å faktisk ha motivasjon til å skrive. I dag skrev jeg 288 ord på første kapittel. Det er lite, men det er farken meg mer enn null!

 1. oktober:

I dag går det trått. Klokka er 20:37 når jeg setter meg ned. Ferdigtrent, ferdigstøvsugd (i gangen altså), ferdigspist og ferdigdusja, og nå er det ikke flere unnskyldninger igjen, så da er det bare å hoppe ut i det med føttene først. Satser på 400 ord i dag. Begynner forsiktig. Best sånn.

 1. oktober:

Skrivelysten i dag er meget lav, men jeg fortsetter å fortelle meg selv at jeg greier minimum en halvtime om dagen. Helvete heller.

 1. oktober:

Dumme, dumme drittkontor. Sitter med ullgenser og teppe og lurer på hvorfor i svarteste helvete det er helt antarktistilstander her inne. Tvang meg gjennom 30 minutter, og plutselig var det gått en time. Dessuten – jeg er ferdig med kapittel 1! Syv sider og 3149 ord.

 

 1. oktober:

Min første cheat day. Dro på fest.

 1. oktober:

Æsj. Lysten er lik 0, men i dag må jeg skrive minst 1 time fordi jeg skippa i går. Men, jeg vet jeg greier det bare jeg setter med ned og bestemmer meg for det. Også blir det ekstra kos når jeg er ferdig for dagen. Da skal jeg kose meg med smågodt og fortsette å se på en ny serie på Netflix.

22. oktober:

I dag er jeg kommet godt i gang med kapittel to. Det snirkler seg av gårde, men jeg synes dialogene mine bare blir bedre og bedre.

 1. oktober:

Fy flate. Dette er min beste dag hittil – selv om jeg skrivelysten var langt under normalen. Skrev 1,349 ord i dag, og gjorde dermed ferdig kapittel 2. Korrektur gjenstår selvsagt, men det må jeg nesten ta når alle kapitlene er ferdig – ellers kommer jeg aldri i mål (ref. siste forsøk i 2014).

supersexy-arbeidshjørne
Frista til å ta en Shakira og skrive: “My Pepsi Max don’t lie.”
 1. oktober:

I dag har jeg trent og spist taco. Ferdig snakka.

 1. oktober:

Psyco-stress dag, men jeg greide å presse inn 30 min. Puh!

 1. oktober:

Gjett hvem som sovna på sofaen i dag da?

 1. oktober:

Fikk skrevet en halvtime mellom ryddeslaga. Men det var bare så vidt.

28: oktober:

I dag hadde vi besøk og feiret halloween. Null skriving.

29: oktober:

I dag har vært en slapp dag, hvis du skjønner. Fikk likevel skvisa inn 30 minutter mens besøket sjekket ut Zelda (spillet) sammen med Marcus.

 1. oktober:

Syk med feber. Ikke sjans til å skrive.

 1. oktober:

Syk med feber i dag og, men greide å lure inn en time med skriving på kvelden. Belønnet meg selv med siste episode av Strager Things. Har dessuten sommerfugler i magen angående NaNoWriMo som starter i morgen. Dette blir spennende!

Tagger fra artikkelen
,

4 Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.