Jeg rater mine egne Halloween-kostymer fra de siste 6 årene

halloween-kostymer
Hvilket Halloween-kostyme synes du er best?

For dere som kjenner meg så VET dere at Halloween er min favoritthøytid. Det har det vært siden jeg skjønte at det fantes en tøffere og skumlere versjon av “julebukk” (sry norske tradisjoner, men All Saints’ Eve er vanskelig å slå).

Jeg har de siste åra alltid gått all in på Halloween og arrangert fest og tjohei! I år blir det annerledes. Ikke bare fordi jeg har en liten frøkenspire hjemme, men også på grunn av korona. Det er kjipt, men jeg vet at en dag vil familien Lien-Næss kunne gå all inn igjen med kostyme på både liten og stor. DET gleder jeg meg til.

For å mimre tilbake har jeg bestemt meg for å rate mine egne Halloween-kostymer fra “verst” til “best”. Også veldig moro om du kommenterer hvilke som er dine favoritter, fra 1–6!

6. (Gran Canaria) Sugar Skull, 2018

Halloween måtte feires – selv som turist på “Granca”. Jeg kan ikke huske om noen andre i reisefølget kledde seg ut, men jeg kjørte på som vanlig 😅 Fikk noen rare blikk på restaurant, men jeg brydde meg ikke særlig om det.

5. (Southampton) Zombie, 2013

Denna looken var ikke så gæli’, sånn egentlig. Jeg vant faktisk festens kostymekonkurranse! Med tanke på budsjettet jeg hadde (som var tilnærmet 0), synes jeg at dette var en god studentøkonomivennlig løsning. Det dyreste jeg kjøpte var de hvite linsene til 16 pund. Resten var sminke og ting jeg eide fra før av.

4. Daenerys Targaryen, 2016

Daenerys Targaryen, også kjent som “Mother of Dragons”. Dette kostymet planla jeg flere måneder i forveien, bestilte kostyme, parykk og håndlaget smykke fra etsy. Selv om jeg var sikker på at jeg kom til å digge det, så greide jeg aldri å like sluttresultatet helt. Jeg er glad i å sminke meg, og denne looken hadde nesten INGEN sminke.

3. Skjelett (med frøkenspire i magen), 2019

Denna looken ELSKA jeg på grunn av all sminka. Planla flere dager i forveien hvordan jeg skulle legge sminken, tegnet skisser og så på masse youtube tutorials. Denne havner ikke øverst på lista kun fordi kostymet (klærne) ikke var særlig gjennomtenkt – i den forstand at jeg ikke brukte noe spesielt med tid på det. Veldig moro at dette var frøkenspira sin “første” Halloween også!

2. Ciri fra the Witcher, 2015

Det her var et vanskelig valg, men Ciri fra the Witcher-kostymet mitt måtte komme på en 2. plass. Jeg brukte lang tid på både sminke og kostyme, men skulle ønske jeg hadde hatt tid til de ekstra smådetaljene som sverd, belte og smykke. Dette er grunnen til at denne looken ikke kommer på 1. plass. Sminkemessig ble jeg 100 % fornøyd! Altså, bare se på de arrene.

1. Valak fra the Conjuring, 2017

Det kunne jo ikke bli en annen vinner enn Valak-kostymet mitt fra 2017. Er du ikke enig? Her gikk jeg all in på alt: Sminke og kostyme. Jeg brukte til og med kostymet i en skrekkfilm vi laget på gamlejobben. Utrolig kult og et kostyme jeg fikk masse skryt for!

Hvilket kostyme er din favoritt?

Tagger fra artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.