Ukeslutt #16

lødingen
Foto: Marcus L.G.
Karttegning, Tromsø-besøk, ny middagsserie, Harry Potter-mania, stand-up i Lødingen og bokskrivesession.

Mandag: Jeg er ENDELIG kommet litt tilbake i skrivinga på boka. Du vet, den jævla boka, som jeg har snakket så mye om. Jeg har ikke hatt noe særlig skrivelyst siden november i fjor, men har nå begynt å skrive ned notater til forhistorie og tegner en del. Det hjelper overraskende mye! Eneste jeg må gå til innkjøp av nå er en printer slik at jeg får samlet alle notatene i en perm. Blir en del etterhvert når man skal lage en helt egen verden (fantasy vøtt).

Har også fått helt DILLA på å tegne fantasykart (snålt men sant). Sjekk gjerne ut videoen jeg la ut på kanalen min. Hadde dessuten blitt superglad om du kunne gitt videoen en tommel opp og trykket på abonner.

Tirsdag: I dag var jeg i Tromsø med jobben. For en fantastisk flott by! Må dra tilbake dit snart igjen. Er bare 2–3 timer med hurtigbåten.

Onsdag: Helt nydelig vær i dag. Var nesten en skam å sitte innendørs, men så kom jeg altså i kontakt med ei rå dame som også spiller Fortnite! Det er sjeldent. Håper på snarlig reprise.

Torsdag: I dag begynte Marcus og jeg på en (middags)serie fra Netflix, kalt Lost in Space (2018, 7,3 IMDb). Denne tror jeg har mye potensiale, og jeg gleder meg til å fortsette på neste episode. Har du spilt Mass Effect-serien vil du helt klart kjenne de samme vibbene som jeg. Absolutt verdt å sjekke ut hvis du liker dystopisk science fiction-sjangeren. Sesongen er på 10 episoder og er en remake av den populære 60-tallsserien.

Fredag: You guys, i dag lastet jeg ned Harry Potter-appen “Hogwarts Mystery”. Noen som kunne tenke seg en “first impression-anmeldelse” av appen på YouTube-kanalen min? Appen er laget av Jam City, Inc. og har allerede 4,7 stjerner i App Store.

Lørdag: I dag dro vi til Lødingen for å se stand up, også var Vildis på besøk fra Trondheim. Og dere, sola skinte. Herregud. Jeg ble solbrent.

trio
Foto: Eva M.L.

Søndag: Møtte Adrian for en skrivesession, og han hjalp meg med å tenke nytt om begynnelsen på boka mi. Det viser seg nemlig at det er en smule klisje. Tror jeg må i tenkeboksen på nytt. Også må jeg nok kjøpe meg en printer, for nå begynner det å bli så mye greier i hodet mitt at jeg tror kanskje det er best om det kommer ut og kan henges på veggen. I alle fall en tidslinje. Det er lett å miste tid og sted om det jeg skriver. Jeg fikk heldigvis bekrefta at det jeg har tenkt skal være slutten er episk. Dette ble beskrevet med tilhørende innlevelse. Dessuten kom vi litt videre på hans bokplott.

Tagger fra artikkelen
, ,

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.