Sånn her går det med “Den jævla boka”

den-jævla-boka
Foto: priv.
– Det er et lite stykke igjen, men det går fremover!

Det går trått. Jeg skal ikke lyve. Å skrive 30 minutter om dagen med min (selv)forakt for alt jeg skriver produserer jeg ikke noe særlig mer enn 400–900 ord. Det tilsvarer cirka en halvside om dagen. Men, vet du hva? Det går fremover. Sakte men sikkert.

Som dere sikkert husker fra det forrige innlegget jeg skrev om akkurat dette så slettet jeg nylig over 200 A4-sider med tekst. Eller, jeg la det til side for å skrive det om. Skrive det bedre. Det er det jeg forsøker å gjøre nå selv om det tar både vinter, votter og det beste av min tålmodighet.

Les også: SKRIVEDAGBOK OKTOBER: Den jævla boka

Sånn her ser det ut på NaNoWriMo forresten. Vinner ikke i år, for å si det sånn. Men, målet er jo å vinne noe annet i det lange løp. Boka SKAL bli ferdig, om jeg så må skrive til jeg er på gamlehjemmet.

Skjermdump: Stats. fra NaNoWriMo.

Per dags dato er jeg akkurat greid å kare meg over 15k-markøren. Jeg har anslått at hele boka vil bli på litt over 56 000 ord. Det vil si at det er et lite stykke igjen, men det går fremover!

Det som jeg har gjort annerledes fra forrige runde i 2014 er at jeg har skrevet synopsis av alle kapitlene, som jeg har anslått til å bli rundt 20. Det er lettere sagt en gjort å faktisk følge synopsisen. Jeg må hele tiden minne meg selv på hvor jeg skal med fortellingen min, og det er vanskelig.

Er det noen av dere som leser bloggen min som er i en langvarig skriveprosess, ta gjerne kontakt! Det føles ganske ensomt til tider, som om det liksom er meg mot ordene. Men, det vil ordne seg. Jeg vet det. Det må det.

 

Tagger fra artikkelen

6 Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.