Jeg har bestemt meg …

supersexy-arbeidshjørne
Frista til å ta en Shakira og skrive: "My Pepsi Max don't lie."
... den jævla boka skal fullføres!

Du har kanskje lagt merke til at det er blitt litt lite blogging fra meg i det siste (please si ja)? Det er det en grunn til. Jeg har bestemt meg for å fullføre boka mi, eller snarere skrote den gamle versjonen og begynne på nytt. Men, slapp av. Det er ikke kroken på døra for alle de skrevne orda. Jeg må bare gjøre et nytt forsøk med litt mer struktur. Ja, jeg vet at Stephen (puke)King skriver det meste uten å planlegge, men nå er ikke jeg en 70 år gammel dude med brillene godt planta på nesa heller.

I helga har jeg skrevet synopsis av alle kapitlene, endret på 65 % av hendelsesforløpet, tatt en George R.R Martin og kverka noen likanes karakterer. Dessuten har jeg rydda opp i strukturen i god Gordon Ramsy-rampage-stil på et middelmådig engelsk kjøkken. Intet mindre.

Det føles både godt og vondt (mest vondt). Men, med litt selvdisiplin skal dette her gå bra. Det må gå bra. Derfor vil det ikke bli like mye blogging fra meg fremover. Du kan sjekke om jeg er i live på andre sosiale plattformer som Snapchat og Instagram.

Jeg skal forsøke å holde dere oppdatert.

Klam klem,

(lever opp til bloggnavnet nå!) Skrivelisa

Tagger fra artikkelen

10 Comments

 • Woho, jeg liker det. Gleder meg til å følge med på skrivehverdagen din, veldig inspirerende. Håper du deler litt oppdateringer i ny og ne.

  PS: Hvorfor kaller du han Stephen (puke)? Jeg liker Stephen, jeg.

  • Det skal jeg forsøke å få til! 🙂

   Kaller han det fordi jeg både elsker og hater den fyren. Elsker at han har vært så forutfor sin tid og at han skriver så lett at det bare ramler ut på samlebånd. Han har dessuten mange gode, og originale historier. På den andre siden er jeg møkklei duden, men det er kanskje mer Netflix og andre store aktører sin feil, enn hans egen. Dessuten synes jeg mye av det han skriver er oppskrytt, repetitivt og fantasiløst. Skriver vel “puke” aller mest fordi jeg misunner han evnen til å bare skrive på måfå :-p

 • Lykke til Lisa! 🙂
  Akkurat nå leser jeg faktisk en bok skrevet av denne Stephen-duden: “On writing”. Den er en blanding av inspirerende og litt irriterende. Men hvis du planlegger å skrive bok ville jeg anbefale deg å lese den! (om du ikke allerede har).
  Stå på!

  • Tusen takk, Elisabeth! Uff, ja. Jeg burde vel lese den. Men, det er liksom noe med å lese en bok om å skrive som er litt sånn meeeh. Men, jeg burde vel. Spesielt når du anbefaler den 🙂

   • Et lite tips; du kan laste den ned som lydbok på iBooks-appen. Det har jeg gjort, og lytter når jeg gjør kjedelige ting som ikke krever hjernekapasitet. Han leser selv.
    🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.