Status quo: Livet bak BAKgården [torsdag]

Dag én av BAKgården er over. I dag venter en ny og spennende dag som frivillig og utegående reporter med "grevlingmikk".

Puh! Folkens, dette er helt sykt. Festivallivet, og livet som frivillig på festival, er til å ta og føle på. Jeg har ikke sjans til å skrive noe særlig om gårsdagen, men tenkte jeg kunne vise dere noen bilder. Og, hallo! Jeg har intervjuet Ruben (søk på “Ruben” på Spotify og hør på “Go for Love”) og Sondre Justad med ”grevlingen” (les: gedigen mikrofon).

Å styre en mikrofon og være reporter var vanskeligere – og skumlere – enn jeg hadde trodd, men jeg har en Pippi-mindset på det hele. Er best sånn. I tillegg er det jo ekstra stas når man føler at man mestrer det, i alle fall etterhvert. Fantastisk opplevelse, sånn kort oppsummert. Jeg lover å komme sterkere tilbake når alt er over. Vi hørs!

Skjønner du hva jeg mener med grevling, eller?

Tagger fra artikkelen
, ,

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.