Hva skal jeg være på halloween 2017?

hva-skal-jeg-være-på-halloween-valak-fra-the-conjuring
Foto: Marcus Lien Gundersen. Edits: meg.
Dere har bestemt – jeg skal være Valak fra The Conjuring på halloween!

Blogginnlegget inneholder annonselenker. Kostymet er sponset av coolstuff.no

Dere som har fulgt bloggen (og gamlebloggen min) en god stund vet at jeg er over gjennomsnittet opptatt av halloween. I fjor var jeg Dany fra Game of Thrones, og året før der igjen var jeg Ciri fra The Witcher. Du kan lese mer om prosessen min til Ciri-kostymet her.

2015: Utkledd som Ciri fra spillet The Witcher. Marcus er utkledd som zombie. Foto: priv.
2016: Marie (fra kWins) som Hermine, og jeg utkledd som Dany fra Game of Thrones. Foto: Astrid M. Andersen.

Felles for mine kostymevalg er at jeg har hatt et ønske om å være noe badass, og årets kostymevalg er … tja? Jeg har i alle fall byttet side når det kommer til good vs bad. I år skal jeg nemlig være Valak fra skrekkfilmen The Conjuring – stemt frem av følgerne mine på Snapchat. Valget sto mellom: Valak fra The Conjuring (som vant), Neytiri fra Avatar, dama fra The Exorsist, Rey fra Star Wars og Wonder Woman.

Se alt av kostymer fra coolstuff.no her (annonselink)

Hvem er Valak?

Foto: nerdvanamedia.com
Foto: wallpapercave.com

Når jeg velger kostyme liker jeg å sette meg inn i karakteren jeg skal være – for å likne mest mulig. Valak er en demonisk nonne som er å se i filmen The Conjuring og oppfølgerfilmene. I mytologien er “Valac” kjent som the Great President of Hell, med over 30 demonlegioner som undersåtter. Les mer om Valak her.

Det jeg digger med dette kostymevalget er at jeg må sminke meg masse for at dette skal bli skikkelig bra. Det vil si: heldekkende sminke på ansikt og hender, i tillegg til fargelinser (endags).

Alt i alt består kostymet mitt av:

Tillegsdeler (som jeg må anskaffe selv):

  • Sort lakk til tennene.
  • Kors-smykke.
  • Skolelim (til øyenbrynene).
  • Ulike påføringssvamper.
  • Detaljepensel.
  • Hvit bandasje (til å ha rundt hodet og halsen (så slipper jeg sminke den).

Jeg gjorde en prøvesminkerunde i kveld, og det tror jeg var lurt. Jeg brukte cirka to timer, men tror jeg skal legge til flere smådetaljer på halloween. Må også sminke hendene, noe jeg ikke gjorde denne prøverunden. Demoniske nonner har heller ikke øyenbryn, så de må jeg “blokke” ut. Se tutorial for hvordan man gjør det her.

Trenger dessuten hvit bandasje til å ha rundt halsen. Hvis du ser ordentlig etter kan du se at jeg har brukt dorull på dette bildet, og det var hverken behagelig eller særlig holdbart. Øynene er redigert, ettersom jeg ikke ville bruke opp dagslinsene. Har også redigert litt skygger, ellers er resten meg. Hva synes du?

hva-skal-jeg-være-på-halloween-valak-fra-the-conjuring
Foto: Marcus Lien Gundersen. Edits: meg.

Skal du feire halloween i år, i så fall – hva skal du være?

Tagger fra artikkelen
, ,

9 Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.