Ukeslutt #38

glød-sparebank1nordnorge-3
– Visning, innrykk i HV-16, Glød-konsert og budkrig i lomma.

Mandag: Du trodde kanskje jeg var ferdig med å nægge om leiligheta? Neida. I dag har vi jobbet med å gjøre den klar for visning, som er på onsdag. Det blir i det hele tatt en veldig travel uke. Å gjøre klar til visning, og å holde det sånn, er litt som å ha skitne sko på når man vasker gulvet. Det er i alle fall sånn det føles.

Les også hva som skjedde i uke 38 i 2017

Tirsdag:

I dag hadde vi siste finpuss før visning. Dette blir den første visninga jeg noen gang har hatt, så er selvfølgelig kjempespent. Fikk god hjelp av svigers igjen, og resultatet ble helt nydelig. Oscar ble sendt på besøk til bestekompis Hearts (Maries pus) for anledningen.

Å gjøre klar til visning, og å holde det sånn, er litt som å ha skitne sko på når man vasker gulvet.

Onsdag: I dag er visninga, og jeg er så spent at jeg holder på å dø. Tviler vel sterkt på at det kommer til å skje så mye, men det er lov til å håpe. Er det ikke?

Under visninga kl. 18 skal vi på middag til fineste Marie og Marius (og Oscar).

Torsdag: Dro til Setermoen klokken 07 for innrykk i HV-16. I mellomtiden var det budkrig i lomma mi, for ja – det ble budkrig etter første visning! Hvor sykt er ikke det? Det var i det hele tatt en ekstremt nervepirrende dag. Jeg var opptatt med å hente utstyr og gjennomføre innrykk, og midt oppe i alt dette drev folk og bød på leiligheta vår! Kort oppsummert: Leiligheta ble solgt og jeg kom hjem med nok utstyr til å lage mitt eget lille depo. For en dag! Har ikke “landet” i hodet enda …

innrykk-hv-16

Fredag: Rolig dag. Sliter fortsatt litt med å lande etter alt oppstyret.

Lørdag: I dag var vi på Glød – Sparebank 1 Nord-Norges gratiskonsert. Det er noe av det sjukeste jeg har vært med på når det kommer til gratiskonserter. Det var et helt fantastisk opplegg, og å se Sondre Justad i aksjon var magisk!

Søndag: Rolig dag i dag også, men senere på kvelden dro vi på kino for å se The Nun (som jeg også var på halloween). Det var dessverre skikkelig skuffende. Filmen hadde en del gode “jump scares”, men selve skrekk-nerven fantes ikke. Stjerningkast 3/10.

 

Hvordan har din uke vært? Og burde jeg skrive et innlegg om hvordan å få solgt en leilighet på første visning?

 


Følg meg i sosiale medier:

Lik bloggsiden min på Facebook for å holde deg oppdatert på siste nytt / Følg meg på twitter @skrivelisa / Følg meg på Snapchat @skrivelisa / Følg meg på Instagram @skrivelisa

Tagger fra artikkelen

2 Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.