Min første vlog: “En dag i en vinter i Harstad”

vlog-en-dag-i-en-vinter-i-harstad
– Det var så fint i dag, og det ville jeg vise dere.

Det var så fint i dag, og det ville jeg vise dere. Jeg trodde det var vanskelig å skrive om kjærlighet, men vet du hva: Å kunne skrive vakkert om naturen tror jeg er hakket verre. Jeg forsøkte å finne ordene, men følte meg heller fattig. Hvordan beskriver man egentlig følelsen av lyset mot huden etter så mange måneder i mørket? Fargen på himmelen, eller kulden som brant isroser i kinnene. Eller stillheten – som likevel snakket så høyt.

Jeg gleder meg allerede til å vise dere sommeren.

Dette er min første “vlog”. Veldig skummelt og rart, så jeg vil gjerne høre fra deg om dette er noe jeg kan fortsette med. Det hadde også vært hyggelig om du ville abonnere på kanalen min også.

Ha en fin lørdag!

 

Tagger fra artikkelen
, , , ,

6 Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.