Sommerflings

Foto: priv.
Jeg har begynt å spille et spill som mest sannsynlig er eldre enn lillesøstera di. Hva har du fått dilla på i sommer?

Her om dagen lot jeg meg inspirere av innlegget til Marie hvor hun snakker om hva hun har fått dilla på i sommer. Det fikk meg til å tenke, for jeg har noen sommerflings sjæl. Blant annet har jeg fått helt dilla på:

  • Å strikke: Seriøst. Hvem skulle trodd det? Jeg, som ikke har strikket noe annet enn ei møllspist regnbuelue i 7. klasse strikket faktisk et helt skjerf/sjal i sommer. Det var så moro, og jeg fikk det til! Det så ikke så gæli’ ut som jeg hadde trodd, og det var herlig befriende å ha noe å sysle med. Fikk til og med lange (les: lengre) negler av det, for jeg hadde ikke tid til å bite. Og seriøst, bare se så fint ombregarn!

Et innlegg delt av Lisa 👽 (@lisnas)

Et innlegg delt av Lisa 👽 (@lisnas)

  • RollerCoaster Tycoon 3 (RCT3): For noen dager siden blåste jeg støvet av RCT3 – et spill som begynner å nærme seg 13 år (!!!), men som fortsatt er like moro.
  • Henna-tatovering: Bestilte mitt første henna-sett for noen uker siden, og i går kom det i posten. Henna-tatovering er så vakkert, men fy flate så sykt vanskelig å påføre. Forsøkte med et enkelt frihåndsdesign, men det ble alt annet enn vakkert. Quote Marcus: “Hva er det der? Det ser ut som noen har bæsja på foten din!” Nei, øvelse gjør mester. Ikke sant?
Tagger fra artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.