Ukeslutt #37

harstad-pride-2018
Det var 3000 folk på Harstad Pride 2018!
Intervalltrening, lederkonferanse og Harstad Pride.

Mandag: I dag var vi i banken og skrev under på kjøpskontrakt. Vi så også på bilder til prospektet og sendte over noen flere bilder som vi har tatt ute.

Etter middag møtte jeg Mia og Adrian (fra nå av M&A) i hoppbakken ved Folkeparken for å trene intervall. Kan si såpass at det var ei god økt, og at jeg var kvalm i mer enn én time etterpå. Da er du bra kjørt.

Les hvordan uke 37 var i 2017

hoppbakken-i-harstad
Her løp vi opp … Håper det føles bedre neste gang!

Tirsdag: Fikk besøk av eiendomsmegler på kveldstid, hvor vi gikk gjennom de siste endringene før produksjon av prospektet. Det er skikkelig vanskelig å velge ut bilder, men jeg tror vi er kommet frem til noe bra nå!

PS: Stølheten fra intervallen i går begynner å komme sigende. Dette vil gjøre vondt i morgen …

Onsdag: Spennende og innholdsrik dag. Boligannonsen vår ble publisert på Finn i dag, og på jobben fikk jeg være med på det som heter Harstad Lederkonferanse. Utrolig spennende og lærerikt.

Etter jobb dro jeg å trente med M&A. Vi skulle egentlig trene føtter, men dere vet … stølheta er enda verre i dag.

Torsdag: Rolig dag. Spilte litt Fortnite på kvelden og forsøkte å få liv i gamle kunster. Det er helt sykt hvor fort man “forfaller” i et spill når det ikke holdes vedlike. Det fikk meg til å tenke litt på hva som faktisk skjer i hodet mitt når jeg gamer, og hvorfor jeg opplever følelsen av forfall.

I denne søken kom jeg over denne episoden fra TED Talks, hvor en hjerneforsker har sett litt på akkurat dette. Ganske interessant!

Visste du for eksempel at man får bedre syn av å game aktivt? Hjernen blir også raskere når det kommer til problemløsning, og en “typisk gamer” er også flinkere enn en “ikke-gamer” til å bytte raskt og effektivt mellom oppgaver.

 

Fredag: Hadde “middagsdate” med bestejentene på videosamtale. Helt sjukt hvordan teknologi virkelig kan gjøre dagen.

Lørdag: Helt vill dag. Samboer og bandet Point Nemo, hadde sin aller første konsert! De spilte på Harstad Pride, og det var så moro å se de live for aller første gang. Så utrolig flinke, og jeg er så stolt av Marcus og gutta.

Senere på kvelden kom Mia på vors, også dro vi ut og møtte mannfolka våres på studentbaren Ludo.

Søndag: 100 % redusert. Dedikerte dagen til Fortnite, Pepsi Max, pizza og KUWTK.

Søndags-view.

Hvordan har uken din vært?

5 Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.