Halvveis i ferien

Hei! Fy faderullan. Det var lenge siden sist! Jeg er tilbake fra ferie i Middelhavet og en uke i Kongsberg. Nå venter noen dager med jobbing før det bærer av gårde igjen. Sommeren går så fort at jeg nesten ikke vet hvordan jeg skal holde meg fast.

Jeg har vært på cruise med familien i Middelhavet på båten «Oasis of the Seas» fra Royal Caribbean Cruiseline. Det var rett og slett helt topp, og en fantastisk opplevelse å dele med familie, kjæreste og søsken. Dette året er nemlig alle vi søskena blitt voksne. Tenk det!

Jeg vet ikke om jeg skal bruke tid på det, men hadde det vært av interesse at jeg skriver om hvordan det er å være på cruiseferie – hvor jeg også kommer med mine beste tips? Holla at the kommentarfelt.

Hjemme fra cruiset gikk turen til Kongsberg, hvor jeg fikk besøkt store deler av familien, venner og vært en tur på jazzen. Fikk også smake kongekrabbe for første gang, på middag hos bestemor. Ukas høydepunkt? Se søstera mi i politiuniform for første gang. Kan si jeg er ganske stolt.

De siste to ukene av ferien skal M og jeg til Mo i Rana og besøke hans familie. Det skal bli fint å se alle sammen igjen. En skikkelig bonus – dette er også uka Løvenes Konge har premiere på kino! Om jeg gleder meg? JEG FÅR NESTEN IKKE SOVE OM NATTA JO. Løvenes Konge var den første filmen jeg så på kino tilbake til 1994. Det er 25 år siden det. 25!

Jeg håper du også har hatt en fin ferie. Vil du lese mer om destinasjonene vi var innom med båten kan du legge meg til på insta @skrivelisa og sjekke story «Reisedagbok».

 

 

Tagger fra artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.