Ukeslutt #35 (og 36–37)

Foto: priv.
En liten titt på ukene som gikk, fra Granca (warning: bildedryss) til blåbærsyltetøy og sexistiske mannskjitbøker.

Heya! Nå er det virkelig lenge siden sist, men jeg har vært på ferie og forsøkt å bygge opp D-vitaminlageret for resten av året med mørketid. Vet liksom ikke helt hvor jeg skal begynne, så tror kanskje jeg bare lar lista snakke for seg selv.

Ukeslutt 35–37

  • Jeg har vært på ferie på gode, gamle Granca, aka Las Palmas. Lite visste vi at dette er plassen det nesten alltid er tåke. Memo til meg selv neste gang vi bestiller tur til syden – sjekk klima! Vi var der i to uker-ish og jeg ble enda mer ish-brun. Kjempefin tur var det i alle fall! Fikk tørka støv av spansken og vi bussa stort sett til Maspalomas (der det alltid er sol). Bildedryss nederst i blogginnlegget.
  • Denne lookbook-en til Nelly som tar deg med tilbake til det gode, gamle 90-tallet. Elsk!
  • Jeg har skrevet et blogginnlegg om endometriose, i forbindelse med SnapKollektivets tema “kvinnehelse”. Dette innlegget har også havnet på gjestebloggen til side2 og har hatt helt enorme lesertall. Tusen takk til alle som har likt og delt innlegget mitt og hjulpet til med å spre kunnskap om sykdommen.
  • Marie fra kWins hjalp meg med å lage 5 liter blåbærsyltetøy!
  • Jeg har lyttet og lidd meg gjennom 452/928 sider av den sexistiske mannskjitboka Under Jegermånen av Diana Gabaldon. Trodde dette ville bli et fantasyeventyr – og det startet for så vidt ok. Det vil si, helt frem til fysisk vold og voldtekt ble fremstilt som en ok måte å handle på under en krangel. Dette er en advarsel.
  • Denne videoen som viser hvordan Ford tar barnesenger ett skritt videre.
  • Jeg har sett ferdig The Mist av Stephen King og kan virkelig anbefale den videre. Du finner hele serien på Netflix. Se trailer til The Mist her.
  • Har også sett ferdig den spansk/brasilianske(?) serien 3 %. Kul B-serie i et spennende fantasy/postapokalyptisk univers. Originalspråket er spansk/brasiliansk, så jeg så faktisk med engelsk dubb (som var overraskende ok) slik at jeg kunne strikke samtidig. Se trailer til 3 % her.
  • Jeg har dessuten fått et kult oppdrag i forbindelse med halloween. Dere har også hjulpet meg med å finne ut hva jeg skal være på halloween gjennom en avstemming på Snapchat (@skrivelisa). Tusen takk til alle som stemte! Skal snakke mer om det senere i et blogginnlegg. Stay tuned!

Hvordan har ukene dine vært?

Tagger fra artikkelen
, ,

5 Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.