Ukeslutt #26

Tror du ikke jeg hadde millionfisken på kroken?

Mandag: I dag dro jeg for å besøke Hilde og den vesle gutten hennes. For en herlig liten skatt. Og dere, han smilte til meg!

Senere på kvelden jobbet jeg med kurset mitt, som virkelig begynner å ta form. Bare noen småting igjen til jeg kan lansere det!

Tirsdag: Forferdelig dag. Var hos tannlegen, og skulle egentlig gjøre masse greier. Det viste seg at den ene fyllingen jeg hadde var dårlig arbeid, så jeg hadde fått to hull under den. Ultrabedøvet ansikt og en smule skjelven. Og værsjuk. Jeg vil ikke snakke om været egentlig.

Onsdag: I dag dro vi på Festspillene i Nord-Norge-konsert og så Hurula. Luleå-bandet omtales som svensk rocks redningsmann og tar opp arven etter Kent, Thåström og andre storheter fra svensk rockehistorie.

hurula-festspillene-i-nord-norge

Skrev også et blogginnlegg, inspirert av en artikkel fra NRK, og som handler om framsnakking av “godværet” i nordnorge. Det som er positivt med drittværet er at det føles helt ok med inneaktiviteter, slik som dette:

inneaktiviteter

Torsdag: Sov helt forferdelig dårlig. Aner ikke hva det er som skjer, men kan banne på at kroppen min fortsatt var i REM-søvn (eller, i alle fall forsøkte) på jobben.

Hadde en skikkelig shoppingrunde etter jobb i dag: Vi skulle egentlig bare handle campingstoler (til Millionfisken), men endte også opp med en del fiskeutstyr, to potter og to planter. Dette var utsikten min i bilen liksom.

Vi pakket også ferdig til Millionfisken og leverte Oscar på feriekoloni hos Marie og Marius (fra når 2xM). Han skal være med deres to katter mens vi er borte. Han koste seg stort sist gang. De har nemlig en liten luftegård med utsikt rett til nabohunden. Slikt er meget spennende for en innekatt. Meget.

Fredag: Ble hentet hjemme av 2xM etter jobb og kjørte med bobilen til Sjøvegan. Det er meldt 19 grader og sol i morgen folkens! Tar med solkrem bare sånn i tilfelle.

Lørdag: Dere … Jeg er i sorg. I stor sorg. Tror du ikke jeg hadde millionfisken på kroken? Min egen udugelighet og delvise sjokktilstand er nok dessverre grunnen til at storfisken glapp. Jeg hadde på en 2–3 kg sjøørret! Min aller første sådan. Jobbet med han i 10 minutter, og da han skulle opp i håven glapp han. Jeg er så trist og forbannet på meg selv at jeg nesten ikke har ord.

Resten av kvelden er egentlig ikke noe å snakke om. Fikk ei litta’ sei som akkurat gikk på minstemålet. Denne ble levert inn til konkurransen, men dro ikke inn noen premie.

Videobevis av storørreten som slapp unna medfølger:

 

Søndag: Om ikke annet, så ble det i alle fall fint vær. Smurte meg med solfaktor 30 i hele ansiktet, men ble fortsatt lettere rosenrød. Det var rett og slett en helt nydelig dag, selv om det ikke ble fisk. Hadde en rugg som snuste på i 3–4 timer, men han bet aldri skikkelig til.

Etter å ha fortært en dugelig porsjon grillmat luntet vi hjemover, pakket ut og hentet Oscar. Han var strålende fornøyd og hadde nok hatt det helt fortreffelig på besøk hos kompis.

 

Hvordan har uken din vært?

2 Comments

  • Har hatt ei fin uke! Med kjærestehygg (inkludert megakoselig date). SnapKollektivets toårsdag såklart, Pride-parade og fotballkamp på Kontraskjæret. Dessuten kom jeg i helga på at dette er mitt siste år med ungdomsbillett, så jeg må få besøkt deg i løpet av høsten mens det ennå er billig å fly. Hehe <3

    • Høres ut som du har hatt en fantastisk fin helg! Ja, det er du nesten nødt til. Etter fylte 26 (??) koster det jo flesk

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.