Ukeslutt #51

MANDAG: Jeg skjønner ikke helt hva som skjer, for i hodet mitt er det 17. november. I stedet er det 7 dager til jul (help me), og jeg har fortsatt noen gaver igjen. Blir stressa bare av å skrive det, liksom. Jeg som hadde planlagt så mange blogginnlegg og. Innlegg som bare ble med tanken.

Det som er fint med at jula snart er her er at jeg skal hjem til Kongsberg og det gleder jeg meg ekstremt til!

I dag skal vi forsøke å julevaske i heimen. Det kan bli spennende, spesielt med tanke på Oscar (katta) som liker å velte alt med vann i. Sist jeg hadde et glass med vann på bordet slo han det rett ned med poten bare fordi … jeg vet faktisk ikke. Det lyste faenskap i øynene hans. Det er i alle fall helt sikkert. Hvis jeg skulle ha tippa, så er det nok for at han er besatt av djevelen sjøl, eller fordi han er en reinkarnert seriemorder. Your pick.

TIRSDAG: Herregud dere, i dag hadde kollega Espen med seg hunden sin. En bitteliten skapning ved navn Balder av rasen Golden Retriver. Seriøst, det er lenge siden hjertet mitt har smeltet så voldsomt. For en skjønn liten krabat – og så rolig og fin. Det gjorde faktisk denne (blå)tirsdagen verdt det. Alt samma. Kan vi ikke please innføre obligatoriske valper på alle kontorer? I alle fall på mandag og tirsdag?

ukeslutt-51-balder
Morsinstinkt 10/10 😂

På kvelden dro M og jeg til svigers i Lødingen for å feire «lillejulaften». Siden vi (til og med katta) skal til Kongsberg denne jula skal vi ha en minifeiring i dag med julekveite og allting. Jeg er jommen heldig som får oppleve nesten to julaftener!

ONSDAG: De siste dagene har jeg hanglet skikkelig i formen. Snørr, hoste og konstant småfeber. Er så forbanna typisk! Blir alltid sjuk rett før ferie. Alltid.

TORSDAG: Jeg har begynt på en ny lydbok, av Karin Fossum. Jeg føler at jeg endelig – etter superdryge historier som ikke har engasjert meg – funnet noe jeg faktisk kan høre på og like! Når det kommer til lydbøker liker jeg best serier, slik at jeg slipper å “bli kjent med” så mange nye karakterer. Det gjør at lytteropplevelsen ikke blir så konsentrert, og jeg kan gjøre masse annet mens jeg lytter. “Evas øye” (2010) av Karin Fossum er en litt utypisk krim med fokus på det medmenneskelige fremfor action og blodige skildringer. Det er sikkert mange som ikke kommer til å like denne typen krim, men jeg opplever boken (i alle fall så langt) som et friskt pust i en sjanger som ofte sliter med å løsrive seg fra “oppskriften”.

Se så fin kjole jeg har! Laget av Marie Wessel Vangen.

FREDAG: I dag morges startet fasten til Oscar (katta). Det føles så vondt å gjøre det, men jeg er nødt fordi han skal ut og fly … Han skal jo være med oss hemmat te jul. Jeg må forsøke å legge meg tidlig og, for flyet går 06:30 😅

LØRDAG: 03:30. God morgen? Gutta mine og jeg dro grytidlig til flyplassen, og jeg var veldig spent på hvordan det kom til å gå med Oscar. Det ble litt grining i bilen, og litt før take off, men ellers gikk turen relativt smertefritt.

Da vi kom frem til Kongsberg dro mamma, Marcus og jeg en tur innom garnbutikken. Mamma skal nemlig strikke votter til meg med en oppskrift jeg kjøpte på nettet. Gleder meg skikkelig til å se resultatet!

Les også: Å reise med katt på fly innad i Norge – mine beste tips!

SØNDAG: Siden jeg kun hadde med én storkoffert, og store deler av den var full av julegaver, hadde jeg noen gaver igjen som måtte handles i dag. Sara (søss) og jeg dro på senteret som – heldigvis – hadde søndagsåpent.

Senere på kvelden dro jeg innom Tone med julegaver og for å ønske henne god jul og prate skit.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.