Ukeslutt #35

– Å bo visningsklart er som å bo på IKEA. Sånn i tilfelle noen lurte på det.

Mandag: Vi begynte å ordne til visning. Fy flate så mye det er å gjøre. Hvis du ikke har fått det med deg, så har vi kjøpt ny leilighet, og skal selge den gamle. Vi har aldri solgt noen leilighet før, så det føles veldig skummelt og overveldende – for å si det mildt.

Jeg har også vært så heldig at jeg har fått lov til å prøve pro-versjonen til Inkarnate, som jeg skrev litt om forrige uke. Ny video hvor jeg tester pro-funksjonene vil komme etter hvert.

Tirsdag: Dro til byen for å kjøpe litt stæsj til visninga. Dessuten har vi begynt å pakke ned i esker. Vi skal tross alt strippe leiligheta ned 60 %. Det er MYE ting.

Onsdag: Vet du hva jeg har funnet ut? VI. HAR. SÅ. MYE. GREIER. Det ble 10 esker ++, og det er bare det som er tatt ut med tanke på visninga. Fant ut senere på kvelden at det sikkert blir 5 esker til, men det får vi ta i morgen.

I dag gjestesnappet jeg også på SnapKollektivet, hvor jeg snakket om temaet “ny start”. Temaet kunne vel ikke passet bedre med tanke på flytteprosessen vi er inne i nå. Sjekk ut @SnapKollektivet (på Snapchat).

Beste tips: LAG LISTER.

Torsdag: I går var en vanskelig dag. Jeg skal ikke legge skjul på det. Jeg føler jeg ikke har kontroll over hva som går ut og inn, også skal vi leve der i vakuumet mellom to leiligheter og vente på det ukjente, som jeg egentlig bare lengter etter.

Fredag: Jeg husker ikke helt hva vi gjorde i dag. Så stressa er jeg.

Lørdag: Svigers kom til unnsetning – takk og lov! Vi ble helt ferdige med to soverom, begge verandaene, vinduer, gangen og store deler av stua. Nå er det bare småpirk igjen.

Hovedsoverom visningsklart + katt.

Søndag: Gjorde kun en del småfiks denne dagen. Senere på kvelden spiste vi middag på Egon med svigers, også var det total avslapping på sofaen resten av kvelden. Vi kjøpte inn hver vår 3-liters med is og gomla til den nye serien om Jack Ryan. Den er forresten sykt bra!

Gjesterom visningsklart + katt.

Kort oppsummert om hva jeg har lært om flytting/gjøre klart til visning denne uka:

 • Når megler sier “stripp bort 60 % av leiligheta”, så betyr det 85 %.
 • Å bo visningsklart er som å bo på IKEA. Sånn i tilfelle noen lurte på det.
 • Jeg fant ut hvor alle 328 hårstrikkene, som jeg hadde mistet, var.
 • Katt og maling passer ikke sammen.
 • Katt og flytting skaper kaos.
 • Katten liker ikke å bli sperret inne på et rom når vi maler.
 • Katten vil forsøke å lage trøbbel/sabotere.
 • Katt vil være med på alle bilder.
 • Katt vil bæsje når du har spisepause.
 • Luftmadrass kan brukes som seng.
 • Det kan aldri bli nok puter.
 • Jo mer ekko i et rom, jo bedre.
 • Lag liste. Følg liste. Kryss av liste: FEEL GOOD (takk Eva ♥).
 • Støv finnes der ingen skulle tru at nokon kunne bu.
 • Ikke tro du kan ha kontroll over noe. Det der måtte jeg bare legge fra meg, ref. torsdagsfølelsen beskrevet over.
 • Fritid eksisterer ikke.
 • Pizza kan bli kjedelig 5 dager på rad – til og med den fra Pizzabakeren.
 • Si JA til hjelp. Dette gjør fysisk vondt å gjøre alene.
Fant én av gjemmeplassene til Oscar …

Hvordan har uken din vært?

Tagger fra artikkelen
,

3 Comments

 • Du burde lage en sjekkliste for flytting ass! Dele med alle oss andre og spare oss for lidelsen <3 Haha! Jeg heier på dere 😀 Kjempekult å se kart-filmene også. Gleder meg til flere. Jeg tilbragte mesteparten av forrige uke syk, og denne uka er jeg tilbake på jobb – klar for å sette meg enda mer inn i Facebook-annonsering.

  • Det skal jeg søren meg gjøre, for har kommet opp med sykt mye lurt ila. uka – og mye jeg skulle ønske jeg visste

   Takk! Blir nok flere kortfilmer etterhvert og. Er skikkelig moro ☺️

   Bra du er frisk igjen! Bare å spørre hvis du lurer på noe om annonsering

 • Kjenner litt til følelsen; det virker altoppslukende og uoverkommelig, men plutselig er det gjort og tidenes skuldersenking venter på den andre siden. Hold ut! Synes det allerede ser strøkent ut, på bildene ovenfor.

  Lykke til med visning og salg, og gratulerer med ny, flott leilighet! Kom meg aldri til Hamneset, men den nye skal jeg prøve å få med meg 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.