kWins e01 s01: Løveforelskelse, patronus-sjalusi, stålgarn og Cumberbatch-fail

Foto: Astrid M. Andersen.
Første episode av kWins er endelig ute!

For deg som følger meg i sosiale medier så har du nok fått med deg at jeg har holdt på med en podcast en god stund nå. Den podcasten er ENDELIG live, og i dag gikk den på Radio Harstad – noe som var skikkelig merkelig og moro. Merkelig fordi det er uvant og surrealistisk å høre sin egen stemme. Moro fordi vi har jobbet masse for å få dette ferdig og fordi det er moro å kunne dele det med dere.

Les ht.no sin artikkel om podcasten: Radio Harstad snakker film og spill

Kjapt om kWins:

Dette er podcasten for deg som er interessert i spill, film, serier og teknologi, og som elsker å snakke om det! Dette er en pod av damer, for henne, han og hen.

Verken Marie (min herlige co-programleder) eller jeg har noe erfaring med radio fra før av, så dette er veldig nytt for oss begge. Vi hadde derfor satt veldig pris på tilbakemelding fra deg om hva du synes hvis du bestemmer deg for å lytte. *biter negler*

Podcasten kan høres på Radio Harstad hver mandag klokka 09:00 og onsdag klokken 20:00. Ellers finner du oss både på SoundCloud og (snart) iTunes. Hadde også satt veldig pris på om du ville like siden vår på Facebook.

Tagger fra artikkelen

8 Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.