Random fantasykart på 10 minutter med Inkarnate

random-fantasykart-med-inkernate
Et av de første kartene jeg laget med Inkernate.
Endelig et digitalt verktøy for fantasykart!

Jeg har søkt det o-store internett opp og ned for å finne et gratis og moderne verktøy for å lage fantasykart digitalt. Det var jaggu ikke lett! Det aller meste jeg fant måtte installeres som en programmvare, kostet flesk eller var utdatert. Etter en stund med leting kom jeg likevel over Inkarnate – et gratis, digitalt verktøy for å lage fantasykart! Inkarnate er fortsatt i beta, men du kan registere deg til gratisversjonen. Dette gir om lag 100+ ulike verktøy og “assets” (underlag som gress, sand, hus, trær, fjell, åser etc.).

Enkel fantasykart-tutorial med Inkarnate

PS: Se meg i HD, pls.

Kjøper du ProPlan (ca. $5 i mnd, eller $25 i året), får du tilgang til mye mer enn det du ser i denne videoen. I tillegg får du også rettigheter til å bruke kartet kommersielt! Dette er nok noe jeg kommer til å vurdere fremover ettersom jeg skriver på en fantasybok og sårt trenger litt oversikt. Et kjapt kart hjelper med sånt.

Registrer deg gratis på Inkarnate Inkarnates Facebook-side

Ta gjerne en titt på denne videoen også – hvor jeg tegner et tilfeldig kart for hånd. Dette er ganske mye mer tidkrevende, men veldig moro når man først kommer inn i det.


PSS: Se meg også i HD. Finest sånn.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.