Ukeslutt #372019

Kiropraktor, Greedfall og badekarskvulp.

Mandag: I dag var jeg hos kiropraktor for rygg- og bekkenplagene mine, og det VAR så deilig. Følte jeg endelig kunne puste litt igjen. Håper virkelig denne behandlingen fremover kan hjelpe meg.

Tirsdag: Fikk et nytt spill av Pressfire, som jeg skal teste. Greedfall, heter det, og jeg har et lite håp om at dette spillet kanskje kan erstatte The Witcher-savnet mitt. I alle fall en smule.

Les også: Ukeslutt #37 (2018)

Onsdag: Jobbet halv dag i dag og spiste lunsj med Marie i byen. Det var veldig koselig. Da jeg kom hjem jeg gikk jeg meg en tur i et forsøk på å få has på bekkenvondtene. Senere på kvelden spilte jeg videre på Greedfall, og endelig har jeg kommet meg forbi innledninga av spillet. Tok bare 4 timer!

Torsdag: Sov nesten ikke i natt, for det er tilnærmet umulig å finne en ok liggestilling – særlig for meg som egentlig er en ivrig magesover. Startet dagen hos kiropraktor og jobbet et par timer før jeg dro hjem for å hvile.

Fredag: Våknet klokken 0800 av at det sto en ukjent mann i stua og ropte … kan tro jeg ble redd! Jeg turte ikke gå ut før jeg hørte at han hadde gått ut igjen, men da løp jeg bort til døra og låste den. Det viste seg at det var en snekker som hadde gått inn i feil hus, men fy farao så redd jeg ble. Å bli vekket av ukjente folk i huset er noe som virkelig setter en støkk i en.

Lørdag: I dag dro vi til Sverige med svigers for å handle litt. Var en veldig fin tur, og godt å få fylt opp fryseren igjen.

Søndag: Marcus og jeg dro til Lødingen: Han for å hjelpe Thommy med å rive soverommet, jeg for å låne badekaret og ligge der og skvulpe i noen timer. Varme er det eneste som fungerer for meg med bekkenvondtene. Vurderer å sy meg et risbelte som jeg kan putte i mikroen og knyte rundt meg.

Oh, jeg var også en av vinnerne i en diktkonkurranse på Instagram. Det var veldig stas! Liker du poesi må du gjerne ta en titt innom Instagram-en min og følge meg. Poster dikt titt og ofte.

Hvordan har uken din vært?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.