Ukeslutt #34

En liten titt på uka som gikk, fra "vaffelkak" til kattetriks og rumpemulter.

Heya, godtfolk! Dette er den tredje ukeslutten jeg har laget i år. Dette er nemlig en spalte som skal bli fast, og som vil komme hver søndag. Du kan lese forrige ukes “Ukeslutt” her. Denne uka har vært litt roligere – heldigvis. Jeg er fortsatt litt bakpå etter å ha jobbet som frivillig på BAKgårdsfestivalen, men begynner smått å komme meg. Uka starta forøvrig rolig med kaffeslabberas, strikking og store mengder inntak av ”vaffelkak” (visstnok vaffel på nord-norsk). Her er en liten oppsummering av uka som gikk!

Ukeslutt #34

  • Jeg har (endelig) fått sett The Mummy. Nei, ikke den fra 2017. Vi snakker The Mummy anno 1999. Så ja, jeg vet. Jeg er sent ute. Typ 18 år for sent ute. Men det viktigste er at nå har jeg sett den, og den var akkurat så bra som jeg forventet av en film fra 1999. Oppskriften på en over gjennomsnittet ok tirsdag er med andre ord: vaffelkak, strikking og spesialinnkjøpt smågodt. Marie hadde kjøpt meg tuttifrutticola, så jeg var jo i halvveis ekstase gjennom hele filmen bare av det.
  • Dette mobilspillet, som jeg har så ekstremt lyst til å teste – og for noen skills han duden har!
  • Høsten har ankommet Harstad, og det betyr bærplukking! Marcus, svigers x2 og jeg plukket 5 l blåbær denne helgen og et par dl “rumpemulter”. Og hvis du lurer på hva rumpemulter er så er det rett og slett multebær med bare to “frukter”. Du finner gjerne sånne rumpemulter sent i sesongen. Og ja, jeg fant opp navnet der og da. Det sto mellom det og Kim K-bær.
  • Jeg har begynt å lytte til Playground av Lars Kepler. Dette er en av “sideseriene” til forfatterparet. Altså ikke en del av Joona Linna-serien de har hatt stor suksess med. Jeg har bare lyttet et par timer, men jeg har ikke helt bestemt meg for om jeg liker det eller ikke. Det er en kvinnelig protagonist, men hun likner fryktelig mye på Saga Bauer (Broen) og Joona Linnas kvinnelige sidekick. Må nesten lytte litt til før jeg bestemmer meg, tror jeg.
  • Dette trikset, som jeg har forsøkt å lære Oscar denne uken. Fikk så mange henvendelser på Instagram-en hans fra følgere som ville at jeg skal lære han det. Så langt har jeg lært han konseptet med å hoppe, men jeg har ikke greid å fjerne hånden fra veggen enda. Gjør jeg det går han nemlig rundt. Luringen …
Tagger fra artikkelen
,

1 Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.