Ukeslutt #33

Foto: lisnas/VSCO.
Ny episode av kWins, BAKgårds-liv og spillslipp på dinosaurfronten.

Heya, godtfolk! Dette er den andre ukeslutten jeg har laget i år. Dette er nemlig en spalte som skal bli fast, og som vil komme hver søndag. Du kan lese den første ukeslutten min her. Hva synes du så langt? Selv synes jeg det er veldig moro å oppsummere uka som har gått. Det gir meg også et lite innblikk i hva jeg faktisk har gjort og opplevd, og det er moro!

Ukeslutt #33

  • Filmen Insomnia (2002). Dette var faktisk den eneste filmen av Christopher Nolan (min favorittregissør) som jeg ikke hadde sett. Må dessverre meddele at jeg ble någet skuffet. For det første, morderen ble avslørt alt for fort. For det andre, de kunstneriske elementene i filmen (les: nærbilder av blod i stoffbiter o.l.) hadde ingen spesiell forankring til handlingen, annet enn at det så pent ut. Slike ting plager meg, og jeg er overrasket over at Nolan i det hele tatt lot dette passere. Filmen har forøvrig fått 7,2 på IMDb. Selv ville jeg nok gitt den et stjerningkast (only kWins listerners can relate) 3/6.
  • Denne avsløringen som viser at Jurassic Park kommer med et spill i 2018 hvor du skal lage en … wait for it … fornøyelsespark! Altså, som storfan av gamle RCT-spillene er dette en helt fantastisk nyhet! Og jeg som ikke har gaming PC …
  • Nyeste episode av kWins! Litt sjølvskryt må væra lov. Setningen leses forøvrig med bred Kongsberg-dialekt.
  • Denne videoen, som viser en roller coaster med VR-briller. Seriøst? Hvor er dette, og hvordan kommer jeg meg dit?
  • Uka på BAKgården! Selv om jeg er DAUsliten har det vært så moro å få være med og jobbe bak kulissene på en festival. Det var jeg som hadde ansvaret for kommunikasjon på sosiale medier og fungerte også som stuntreporter. Til alle som vurderer å prøve seg som frivillige på en festival i fremtiden – gjør det! Her er forresten et lite bildedryss fra uka som gikk:
Alan Walker avsluttet kveldens konserter på BAKgården.
Backstage-teltet.
Alan Walker på torsdagen.
Havna by night. Helt merkelig at det plutselig er mørkt igjen om natta.
Tagger fra artikkelen
, ,

8 Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.