This is she

Processed with VSCO with c8 preset

Jeg er skikkelig ✨ i n s p i r e r t ✨ for tiden, og tenkte at jeg kunne dedikere en post til å introduserer meg selv – både for nye og gamle følgere. Takk for idé, Stine!

Navnet er Lisa, men mange kjenner meg også kanskje som Skrivelisa, både fra bloggen og Snapchat-tiden min i SnapKollektivet. Jeg er mamma til en liten frøkenspire på snart 9 måneder og bor sammen med samboer og en pus i Harstad, Troms. 

Jeg har en bachelor i reklame og jobber til daglig som tekstforfatter og med sosiale medier. Dessuten har jeg fått meg NY JOBB! Mer om det senere. Gleder meg så til å fortelle!

Jeg 🔥 for feminisme og kvinnehelse. Jeg elsker gaming, sosiale medier, markedsføring, bøker og å skape! Kreativitet er noe jeg få utløp for, og dette uttrykker jeg som regel gjennom å skrive, poesi, tegne, eller å løse et (“verdens”)problem. Organisering av alt og ingenting er blitt en ny favoritt i heimen: KonMari-style.

For meg er det viktig å ha mange baller i luften. Derfor jobber jeg også frilans ved siden av jobben (ta gjerne kontakt 🙋🏻‍♀️), har min egen podcast kalt kWins, er meddommer, aktiv i Heimevernet og jobber med et (evigvarende) bokprosjekt. Dette bokprosjektet har skiftet fra å være i fantasy-sjangeren (overambisiøst) og gått over i et ønske om å gi ut min egen poesibok! Det SKAL jeg få til.

Jeg har hatt blogget i mange år og setter virkelig pris på alle som vil følge meg og lese. Jeg setter genuint pris på alt av engasjement. Det er det som gjør at jeg ønsker å fortsette. Så til deg ønsker jeg å si tusen, tusen takk!

this-is-she

Avslutter denne lange teksten med 3 funfacts om meg selv: 

  • jeg har Brachydactyly type D (du måtte Google det, didn’t you?)
  • jeg er kretsmester i speiding, fire år på rad
  • jeg spiser ikke tuppene på wienerpølser

Kommenter en funfacts om deg, så kan vi bli litt bedre kjent!

4 Comments

  • Jeg greier ikke wienerpølser i det hele tatt. Syns det er så ekkelt med den knekken. Noen funfacts on meg: tror jeg har den greia hvor man reagerer skikkelig på enkelte lyder. Spesielt når folk spiser på rare måter. Holder på å klikke i vinkel fordi jeg henger meg opp i måten folk spiser potetgull på feks. Jeg har nylig kommet ut av skapet som britisk royalist, nå orker jeg ikke late som jeg ikke nørder lenger. En gang hadde jeg en skikkelig weird sims-save, hvor folk endte opp med å være sine egne onkler og sånt. Morsomt.

    • Åh, da har du nok kanskje misofoni eller sånn hyperakusis? Jeg har også litt problemer med “munnlyder”. Dette er spesielt lyden av bestikk mot tenner og “ettersmatting” når folk spiser noe. Kanskje jeg og har et snev? :-p Hah!Din Sims-saven – hvordan er det mulig?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.