Dette betyr emojiene ved siden av snapchatkontaktene dine

dette-betyr-emojiene-ved-siden-av-snapchatkontaktene-dine
Flammer, gule hjerter og babyer. Hva betyr egentlig emojiene foran snapchatkontaktene dine? ©skrivelisa
Har du noen gang lurt på hva de ulike emojiene som er ved siden av snapchatkontaktene dine betyr? Da er du ikke alene.

En baby, et timeglass, gult hjerte, rødt hjerte, og hva betyr egentlig smilefjeset med solbriller? Det er nemlig ikke tilfeldig hvilket tegn som er bak de ulike kontaktene dine på Snapchat. Emojiene er styrt av ulike ting og faktorer – og det er ikke bare ditt brukermønster som har noe å si.

Dette betyr de ulike emojiene foran en kontakt:

🌟 Golden Star (blinkende stjerne): En blinkende stjerne betyr at noen har svart på denne personens snapper i løpet av en periode på 24 timer.

💛  Yellow Heart (gult hjerte): Et gult hjerte betyr at du er noens #1 bestevenn, og at de også er din bestevenn. Dette er den personen du sender flest snaps til, og visa versa.

❤️ Red Heart (rødt hjerte): Et rødt hjerte betyr at du har vært #1 bestevenn med noen i to uker i strekk.

💕 Pink Hearts (rosa hjerter): To rosa hjerter betyr at du har vært #1 bestevenn med noen i to måneder!

👶  Baby: En baby-emoji betyr at du har fått en helt ny venn!

😎  Smiling Face With Sunglasses (smilefjes med solbriller): Denne er litt vrien å forklare, men kort fortalt kan en si at en av dine bestevenner på snap er en av deres bestevenner. Altså, at du sender mange snapper til noen de også sender mange snapper til.

😬  Grimacing Face (grimasefjes): Et grimasefjes betyr at din #1 bestevenn også er deres #1 bestevenn. Du sender mest snaps til den samme personen som h*n også gjør.

😏  Smirking Face (lurt smil): Du er en av deres beste venner på snap, men de er ikke bestevennen din på Snapchat. Du sender ikke dem mange snapper, men de sender deg en del.

😊  Smiling Face (blid-fjes): Denne emojien kommer opp på kontakter du sender mange snapper til, og visa versa. Et blid-fjes emoticon betyr med andre ord at dere er gode venner, men ikke #1 bestevenner.

🔥 Fire (flamme): En flamme foran en kontakt betyr at dere er på en snappe-streak. Altså, at dere har sendt snapper til hverandre hver dag for en viss periode. Står det f.eks. 24 foran flammen betyr det at dere har snappet med hverandre hver dag i 24 dager.

💯  Hundred (hundre): Hundre-symbolet betyr at dere har snappet med hverandre hver dag i 100 dager i strekk! Det er dedikert snapping.

Hourglass (timeglass): Finner du et timeglass foran en av kontaktene dine betyr det at snappe-streaken deres er i ferd med å bli borte. Ønsker dere å beholde den må dere sende hverandre snap så fort som mulig!

🎂  Birthday Cake (bursdagskake): Når en bursdagskake er foran en av kontaktene dine, betyr det at h*n har bursdag!

Sparkles on Google Android 7.1 Sparkles (stjerner/stjerneskudd): Hvis du ser en logg med stjerner bak vedkommende betyr det at de er en del av en gruppe du har laget. I snapchatgrupper kan du sende samme snap til flere personer/personene som er lagt til i gruppen din.

Lilla stjernetegn-emojis

Brukere som har registrert bursdagen sin på Snapchat vil ha en emoji formet som et lilla stjernetegn (på engelsk “zodiac”) ved siden av navnet sitt. Her vil stjernetegn-emojiene variere etter hvilket stjernetegn en tilhører. Jeg for eksempel, er født i juni og har derfor tvilling (♊) som mitt stjernetegn.

Her er de ulike stjernetegn-emojiene:

♈ VÆREN (Aries) — March 21 – April 20
♉ TYREN (Taurus) — April 21 – May 21
♊ TVILLINGENE (Gemini) — May 22 – June 21
♋ KREPSEN (Cancer) — June 22 – July 22
♌ LØVEN (Leo) — July 23 – August 22
♍ JOMFRUEN (Virgo) — August 23 – September 23
♎ VEKTEN (Libra) — September 24 – October 23
♏ SKORPIONEN (Scorpius) — October 24 – November 22
♐ SKYTTEN (Sagittarius) — November 23 – December 21
♑ STEINBUKKEN (Capricorn) — December 22 – January 20
♒ VANNMANNEN (Aquarius) — January 21 – February 19
♓ FISKENE (Pisces) — February 20 – March 20

Les mer om stjernetegn

Offisielle snapchattere

Har du noen gang lagt merke til at det er noen kontakter, gjerne kjendiser, som har en emoji helt ytterst på slutten av brukernavnet sitt? Vel, dette er det en grunn til, og det er fordi de er såkalt “verifiserte snapchat-brukere”. Dette betyr altså to ting:

1) De har et visst antall følgere.

2) Dette er deres verifiserte, offisielle snapchatkonto (se eksempelbildet under).

stories-emojis-screenshot
Foto: snapchatemojis.com/verified/

Men, hvem kan egentlig bli en offisiell snapchatter? Det virker som om det er litt ulike kriterier i verden. Det er f.eks. mange i USA med godt over 250 000 følgere som ikke får vertifisert kontoen sin eller blitt tilegnet en personlig emoji. Her i Norge virker det som om kravet om antall følgere er noget lavere. Eksempler på norske snapchatbrukere med egen emoji er: makeupmalin, helsesista, komikerfrue og famousharm.

Hvilket symbol pleier du å ha foran kontaktene dine?

Selv har jeg flest stjerneskudd, eller “sparkles”. Jeg sender nemlig flest gruppesnapper. Jeg har også noen babyer – folk som nettop har lagt meg til, og en del blid-fjes.

Har du meg ikke på Snapchat? Legg til skrivelisa! Vil du at jeg skal følge deg på snap? Legg igjen brukernavnet ditt i en kommentar under slik at jeg finner deg.

Tagger fra artikkelen
,

2 Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.