Hvordan legge til emojis på Facebook?

hvordan-legge-til-emojis-på-facebook
En enkel guide til hvordan å legge til emojis på Facebook fra desktop. Foto: Charles Deluvio.
En enkel guide.

Har du lagt merke til at du av og til ikke får lagt til emojis på Facebook fra desktop? Vel, da er du ikke alene. Jeg jobber med sosiale medier til daglig, og har lagt merke til at funksjonen faktisk kan forsvinne fra post til post på det verste. Nå kommer emojis-tastaturet heldigvis opp så lenge du legger til en post direkte på hovedsiden til siden. Skal du derimot legge til planlagte poster fra f.eks. Publishing Tools og deretter Scheduled Posts, har emojis-tastaturet plutselig forsvunnet igjen på noen av sidene jeg administrerer. Dette gjelder også for de av dere som benytter dere av Business Manager ved annonsering.

Les også: Hvordan måle hvor mange følgere jeg har på Snapchat?

Dette er noe jeg har skrevet om tidligere (på gamlebloggen), og da fungerte det å legge til emojis/smilefjes på Facebook ved hjelp av en snarvei på Mac-tastaturet. Denne funksjonen er forsvunnet i 2018, av en eller annen merksnodig grunn. Jeg får opp snarvei til emojis-tastaturet, men det fungerer ikke å legge de til fysisk i postene mer. Derfor har jeg kommet opp med en alternativ løsning inntil problemet er løst – hvis funksjonen i det hele tatt kommer tilbake.

Les også: Slik får du video som coverbilde på Facebook

Slik legger du til emojis på Facebook:

  1. Åpne emojicopy.com
  2. Søk etter emoji-en(e) du ønsker å legge ved Facebook-posten/statusen din. F.eks. “cat”.
  3. Velg blant ikonene som dukker opp etter søket ved å trykke på det.
  4. Kopier ikonet (cmd + c på Mac).
  5. Lim inn i Facebook-statusen/posten din.

lim-inn-emojis-på-facebook

Les også: Slik kobler du en gruppe til en Facebook-side

Har du funnet andre måter å legge til emojis på Facebook? Kommenter gjerne!

#reklame

prøv-storytel-gratis-i-30-dager

Tagger fra artikkelen
, ,

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.