Hvordan måle hvor mange følgere jeg har på Snapchat?

slik-teller-du-hvor-mange-som-følger-deg-paa-snapchat
Du er ikke alene om å lure på dette. I min søken etter svar kom jeg over to alternativ for å måle antall følgere: den harde måten, og den enkle måten.

Jeg har lurt på det selv jeg, og forsøkt å Google, men det er ingen som kommer med noe konkret svar på hvordan man finner ut – eller om det går an å finne ut – hvor mange følgere man har på Snapchat.

Etter at jeg ble med i SnapKollektivet har jeg forsøkt å finne ut av et eksakt følgertall av profesjonelle årsaker, men det viser seg at den eneste måten å gjøre det på er måten jeg selv fant ut av – nemlig manuelt …

Les også: Dette betyr emojiene ved siden av snapchatkontaktene dine

Det er to måter du kan finne ut hvor mange som følger deg på Snapchat, og i dette blogginnlegget vil jeg liste opp begge metodene.

1. Legg til (add som venn) alle som følger deg på Snapchat

Jepp, jeg vet det er tungvint, men metode nummer én må altså gjøres manuelt. Se oppskrift under bildet.

Jeg har fulgt Snapchat-dronninga Makeupmalin i noen år, og det er fra henne at jeg ble obs på at Snapchat har en grense for hvor mange man faktisk kan legge til som venner. Jeg husker nemlig det var en gang Malin uttalte på snap at hun ikke kunne legge til flere, og da tror jeg hun var oppe i et par tusen følgere. På Quora er det noen som mener at maksantallet på Snapchat-venner er 2500, men en påstår også 6000. Sleng gjerne igjen en kommentar hvis du vet det eksakte tallet.

Les også: Folk å følge på Snapchat i 2017

Merk: Snapchat har en grense for hvor mange du kan legge til som venner, menikke hvor mange som kan legge til deg.

Slik gjør du det:

 • Gå til ”Innstillinger” > ”Hvem kan se min Story” > velg ”Mine venner”.
 • Legg til de som legger til deg som venn.
 • Fra sorteringen alfabetisk, skriv inn brukernavnet i et excel-ark.
 • Tell antallet du kommer til.
 • Oppdater fortløpende.

2. Sjekk hvor mange som har sett din siste snap

Dette er metoden jeg foretrekker for å telle mine antall følgere på Snapchat. Lag en Story, gjerne med flere bilder eller video. Når det nesten er gått 24 timer, sjekk hvor mange som har sett storyen din.

Dette gir ikke et korrekt antall på hvem som følger deg, men snarere hvem som har sett storyen din. Det er med andre ord en god indikasjon på hvor mange følgere du har. Du kan i alle fall slå fast hvor mange aktive følgere du har den dagen. Er du lur lager du en ny story dagen etter og sjekker i noen mnd. for et cirka gjennomsnitt.

Slik gjør du det:

 • Lag en Story.
 • Vent så lenge du kan før storyen forsvinner (rett før det er gått 24 timer).
 • Klikk på de tre vannrette prikkene til høyre, øversi i appen når du er på Stories.
 • Scroll ned til siste snappen og trykk på den.
 • Nederst til venstre er det et øye med et tall under. Klikk på det slik at det kommer opp en liste.
 • Øverst til venstre i denne listen vil du se et eksakt antall av hvor mange som har sett snappen din.

Har du noen andre metoder til hvordan du sjekker hvor mange som følger deg? Legg gjerne igjen en kommentar!

Legg meg til på Snapchat @skrivelisa. Husk også å legge til @SnapKollektivet, som er en felles Snapchat-konto jeg er med på.

Tagger fra artikkelen

6 Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.