Slik legger du til linker, stemmefiltre og bakgrunner på snap-ene dine

snapchat-med-ny-oppdatering
Snapchat med ny oppdatering. Foto: skjermdump fra snapchat.com
Nå kan du sende linker, legge til bakgrunner og endre på stemmen til vennene dine og deg.

Ny snapchatoppdatering lar deg som vanlig Snapchat-bruker gjøre hva merkevarer allerede kan gjøre på plattformen: Legge til klikkbare linker, rediger inn bakgrunner og endre på stemmen til vennene dine og deg når du spiller inn video.

Les også: Hvordan måle hvor mange følgere jeg har på Snapchat?

Oppdateringen 10.12.0.0 (til Android: 25,44 MB) gir deg blant annet muligheten til å legge til klikkbare linker, som benyttes ved å sveipe opp på skjermen, redigere på lyd og stemme i videofunksjonen, og legge til og redigere inn bakgrunner på snap-ene dine. Oppdateringen skal også være tilgjengelig til iOS.

En annen ny funksjon, som også blir gjort “allmenn”, er mulighet for å lage eget geofilter. Tjenesten vil koste omlag $5,99 (rundt 50 norske kroner), og vil være å finne i “Settings” under “On-Demand Geofilters”.

 

Se videoer under for fremgangsmåte:

Videokilde: www.theverge.com

Ny snapchatoppdatering – igjen?

Det er ikke så veldig mange dagene siden Snapchat kom med en stor, ny oppdatering, nemlig Snap Map. Kort fortalt er Snap Map en geolokasjonsfunksjon hvor du kan dele din story med verden basert på posisjonen din. Den kan enten være synlig i «spøkelsesmodus» (skjult), for venner, eller tilgjengelig for absolutt alle.

Har du fått testet Snapchats nye oppdatering enda? Hva er i så fall dine tanker om klikkbare linker, stemmefiltre og muligheten for å redigere inn bakgrunner?

prøv-storytel-gratis-i-30-dager

Tagger fra artikkelen
,

7 Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.