Hvordan få smilefjes (emojies) i en Facebook-status?

smilefjes-paa-facebook
Foto: Mikaela Shannon, Unsplash.
Emojis er ikke bare forbeholdt mobilen. Visste du at du kan få såkalte smilefjes fra datamaskinen din også? Slik gjør du det!

Jeg har flere ganger latt meg irritere over at jeg ikke har emojies (smilefjes) på Facebook når jeg er på en datamaskin. For eksempel når jeg vil gratulere noen med dagen – hvor finner jeg bløtkaken og ballongen? Facebook-etikettene holder liksom ikke helt mål. De kan fungere godt til svar på kommentarer, men egner seg ikke til så mye annet.

Les også: Dette betyr emojiene ved siden av snapchatkontaktene dine

Derfor ble jeg kjempeglad da jeg fant ut at det faktisk er mulig med emojies! Dessverre bare til Mac, vel og merke. Har du en lysende epleskrott på datamaskinen din er du derfor en del av emojies-klubben – og jeg skal lære deg hvordan.

Har du Windows 10 finnes det en slags «emoji-funksjon», men den er ikke i nærheten av den Mac leverer. Se hvordan du får smileys til PC her

hvordan-faa-smilefjes-i-en-facebook-status

Slik får du opp emojis-lista:

Kontroll (ctrl) > Kommando (⌘) > mellomromtasten.

NOTE: For å få smileys må du ha den nyeste versjonen av Mac-operativsystemet OS X (versjon 10.11). Denne blir også kalt El Capitan.

 

Fikk du det til? Del gjerne med noen du tror vil sette pris på dette!

Tagger fra artikkelen

1 Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.