Folk å følge på Snapchat i 2019

folk-å-følge-på-snapchat-2018
Trenger du litt inspirasjon til hvem du kan følge på Snapchat i 2018? Her er mine snapfavoritter! ©skrivelisa
Trenger du nye folk å følge på Snapchat i 2019?

Er du lei av de samme storyene, og føler du trenger nye folk å følge på Snapchat i 2019? Da er det kanskje på tide med noe helt nytt? Her er en skikkelig godliste med folk å følge.

Listen er sist oppdatert: 04. januar 2019.

Les også: Hvordan måle hvor mange følgere jeg har på Snapchat?

Folk å følge på Snapchat i 2019 – alfabetisk rekkefølge:

B:

@beautycult: Oppatt av sminke? Da kan jeg anbefale denne kanalen med norske damer som lager utrolig kule looker – og viser deg hvordan du kan gjøre det samme! (NY!)

C:

@cakes1todough1: Snapchats mest populære katt og kattemamma? I tillegg tegner matmor sykt morsomme tegninger – gjerne med katten i hovedrollen. Absolutt verdt å følge hvis du elsker katter og morsomme tegninger.

@carobergeriksen: Få et (bittelitt) mer personlig inntrykk av dama bak bloggen Caroline Berg Eriksen, tidligere (og kanskje bedre) kjent som Fotballfrue. Snappene hennes gir inspirasjon til trening, samtidig som det er spennende å se hvordan hverdagen til en toppblogger er.

F:

@famousharm: Vegard får meg alltid i godt humør hvis dagen er grå. Han snapper om livet som … ja, Vegard Harm … og er ikke redd for å «by på sæ sjæl» – som de sier i traktene han kommer fra. Underholdende, humoristisk og til tider frekk som faen – Vegard Harm er noe for seg selv. Poster daglig og legger ut på Mystory.

G:

@godmorgennorge: Jeg pleier aldri å få med meg God morgen Norge på TV. Derfor er det greit å kunne få med seg høydepunktene likevel, på Snapchat.

H:

@helsesista: Alt du trenger å vite om livet, eller å forstå dagens kids. Helsesista har tatt Norge med storm.

I:

@icarroi/@carrosverden: Caroline er en blogger som jeg har fulgt en god stund nå. Hun er fantastisk flink til å lage mat, og jeg elsker å følge med på snappene hennes for matinspirasjon og tips i hverdagen. Hun legger som regel ut på Mystory.

J:

@jennyskavlancom: Jenny er fantastisk morsom, og på Snapchat kommer dette virkelig frem. Få inspirasjon til klær og mote, og lær hvordan å lage ting! Jenny legger ut masse DIYs.

K:

@komikerfrue: Blogger, mamma og humorist (hvis det går an å si?). Marna legger ut daglige snaps og kommer ofte med morsomme tips og råd. Dessuten har hun en helt nydelig liten sønn som smelter hjertet mitt med det søte smilet sitt.

@kylizzlemynizzl: The one and only – Kylie Jenner. Det er artig å følge med på hennes glamorøse Hollywood-liv. Dessuten er jeg en gammel kuwtk-fan. There. I said it.

@kimkardashian: Trenger vel egentlig ikke noe forklaring på hvorfor dette er en person å følge med på. Superstjerna sjøl er verdt å ha i feeden sin. (NY!)

L:

@lakserytteren: Smågal danske med mye på hjertet og en veldig god penn. Snapper blant annet for Coca Cola. Verdt å følge med på – også får du terpa på dansken!

@linniiie: Favorittsurpomp nummer én – Linnea Myhre. Legger ut supermoromme snaps i ny og ne. Hun får meg alltid i godt humør. Sursøte Linnea ♥

M:

@makeupmalin: Hvis det finnes ei snapchatdronning i Norge, så må det være Malin. Verdens beste, ærlige og usensurerte menneske – helt uredigert og filterfri. Hun snapper daglig om alt fra sminke til psykisk helse. I tillegg har hun verdens beste Mystory som nesten er litt avhengighetsskapende. I’m a fan!

@makeupmekka: Er du glad i sminke, og elsker rabattkoder, eller å lære hvordan du sminker deg? Da er snappen til den norske sminkeprodusenten stedet for deg.

@miologie: Supersnapper med morsomme tegninger (jeg elsker jo Snapchat-tegnere). Absolutt verdt å følge hvis du liker Snapchat-kunstverk.

@mplatco: Enda en Snapchat-tegner. Han er snapkjendis i USA, men kanskje ikke like kjent utenfor. Legger daglig ut morsomme tegninger, og får meg alltid til å smile av sin sprøe kreativitet.

N:

@nrkp3nyheter: Nyheter og happenings på en morsom måte. Verdt å følge med på.

P:

@polarstrikkere: Helt nytt snapkonsept – bare med strikking! Passer perfekt for deg som liker å drive med håndarbeid og se nordlyset.

R:

@rihanna: Hun legger ikke så ofte ut noe, men det er jo alltid interessant å følge med på livet hennes. Også er det jo tross alt Rihanna ♥

@realevalongoria: For meg som er Desperate Housewives fan, er Eva et must å følge på Snapchat. Få et innblikk i hennes glamorøse liv, og se hvordan livet er på baksiden av filmproduksjonsverdenen.

S:

@snapkollektivet: En felles snapchatkonto jeg er med på. Du kan lese mer om prosjektet her, men det er absolutt verdt å følge med på!

@stinefriis: Stine Friis er min gamle klassevenninne og eks-kollega fra skrivebransjen. Hun snapper om livet som tekstforfatter, bøker, mat, mote og livet som ansatt i et av Norges største forlag – Aschehoug (!!!). Poster daglig, og har en underholdende Mystory.

@superbrud: Superblogger, eks-romkamerat i militæret og superkvinne – Marie Brudevold. Hun er (etter min mening) en av Norges beste snappere, og er et must å følge på Snapchat.

Y:

@yusuf: Han her er verdt å følge hvis du vil lære mer om snapchat. Kommer stadig noe nytt. Yusuf er nemlig en slags snap-guru.


Fortjener du en plass på denne lista?

Legg til @skrivelisa på Snapchat, så legger jeg deg til og sjekker deg ut. Jeg vil kontinuerlig plukke ut kontoer jeg mener er verdt å dele med andre.

 

#reklame
prøv-storytel-gratis-i-14-dager

Tagger fra artikkelen
, ,

3 Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.