Liste over bloggene jeg leser

bloggene-jeg-leser
Mat, feminisme, etikk, bøker, vlogging, foto og tegninger: Her er en liste over bloggene jeg leser – og som er verdt å følge med på!

Jeg er ikke den som leser flest blogger, men de bloggene jeg faktisk leser er verdt å følge med på – jeg er nemlig svært kresen! Kriteriene for å havne på denne listen er at bloggerne har godt og originalt innhold i form av enten tekst, bilder eller video. Også har de noe mellom øra.

PS: Listen oppdateres jevnlig. Sist oppdatert 20. april 2017.

Bloggene jeg leser:

________________

Carina Behrens: Blogger

www.carinabehrens.com

Det jeg liker aller mest er å lese bøker, se på TV-serier og filmer, blogge og skrive historier om mennesker som er rarere enn meg selv.

Dette liker jeg med bloggen: Carina har noen fantastiske sinna-innlegg, dessuten er hun kjempegod på webdesign, og bloggen hennes ser smashing ut. Carina er også en av damene i SnapKollektivet-squaden min.

Foto: carinabehrens.com

Carolines Verden: Blogger

www.carolinesverden.com

[…] Jeg er blant annet åpen om at jeg har angst, og skriver en del om dette og psykisk helse generelt. Det er viktig for meg at jeg ikke kun har fokus på det vanskelige, men også det som gir meg glede.

Dette liker jeg med bloggen: Caroline er kjempeflink til å lage mat og kommer med supermange fine oppskrifter som er lett å følge. Hun blogger regelmessig og har en veldig kul spalte kalt “Tirsdagstips”.

Foto: carolinesverden.com

Eline redder verden litt: Blogger (NY)

www.elineredderverdenlitt.blogg.no

Jeg er en helt normal jente med en helt normal diagnose. Jeg vil på denne bloggen dele noen av mine erfaringer, og på den måten redde verden. Litt. Ønsket mitt er å fjerne tabuer rundt psykiske lidelser.

Dette liker jeg med bloggen: Eline er, i tillegg å være en av mine beste og eldste venner, en enorm inspirasjonskilde. Har du ikke lest bloggen hennes? Gjør det! Dessuten er hun den aller tøffeste og sterkeste jeg kjenner. Helt seriøst. Eline har gjort noe veldig få tør å gjøre på bloggen sin, nemlig å snakke helt ærlig og åpent om psykiske lidelser og alle de dustete tabuene som finnes rundt det. Det har hatt sine fordeler og ulemper, men hun gir ikke opp, og fortsetter derfor å redde verden. Selv om det bare er en dag av gangen.

Foto: elineredderverdenlitt.blogg.no

Kommentarfeltet: Blogger

www.linnrosenborg.blogg.no

Denne bloggen er et skjæringspunkt mellom små og store samfunnsspørsmål, irritasjon, føleri, hund og friluftsliv, Oslo-livet, sosiale lag og refleksjoner av det små-narsissistiske slaget.

Dette liker jeg med bloggen: Linn er kanskje den tøffeste dama jeg kjenner. Enkelt og greit. Hun er den som tør å si det andre holder tett om, og som også får kjenne på nett-trollenes vrede i kommentarfeltet. Likevel gir hun ikke opp og fortsetter å være den fantastiske dama jeg kjenner henne som. Hun er dessuten en av damene i SnapKollektivet-squaden min.


Foto: www.linnrosenborg.blogg.no


La Mar: Blogger

www.la-mar.no

Mine lidenskaper er skriving, rettferdighet, kjærlighet og vennskap. Er en sucker for musikk og urban kultur.

Dette liker jeg med bloggen: Luisa er så flink til å skrive om følelser og minner. Det er rett og slett koselig å bli med henne tilbake i tid. Luisa er også en av damene i SnapKollektivet-squaden min.

Foto: http://la-mar.no/

Life of Oslo (NY): Blogger

www.lifeofoslo.com

[…] Her deler jeg historier, fortellinger, tanker om kjærlighet, ensomhet, livet. Jeg viser deg steder du kan besøke en sen kveld eller en tidlig morgen, ting du kan gjøre med noen du er glad i eller helt alene. Alt i Oslo.

Dette liker jeg med bloggen: Theas blogg burde vært obligatorisk Visit Oslo-materiale. Jeg er i utgangspunktet ikke noe fan av storbyen, men Theas skildringer gjør meg småforelsket. En fantastisk blogg – spesielt hvis du er av den romantiske typen. Thea er også en av damene i SnapKollektivet-squaden min.

Foto: lifeofoslo.com

Noctem: Blogger

www.noctem.nu

Noctem, som betyr natt på latinsk, er navnet på min blogg. Grunnen til at jeg valgte det navnet er fordi det er i mørket jeg finner inspirasjon.

Dette liker jeg med bloggen: Milla er kanskje den flinkeste jeg vet om til å fotografere. I tillegg lager hun fantastiske tegninger. Absolutt en blogg som er verdt å følge med på. Milla er dessuten også en av damene i SnapKollektivet-squaden min.

Foto: noctem.nu

Sirivil: Blogger

www.sirivil.no

Her går det mest i løping og lesing, gitt.

Dette liker jeg med bloggen: Siri er en sånn en som alltid får meg til å le. Alltid. Seriøst, du må bare lese bloggen hennes. I tillegg skriver hun kjempebra og løper som en hest *hesteemoji*.

Foto: www.sirivil.no

Stine Friis: Blogger og vlogger

www.stinefriis.com

I en verden hvor forbruket øker, og vi kjøper ting i blinde, vil jeg være en motvekt. Så i 2017 begynte jeg å legge om livet mitt for å bli mer klimavennlig. Siden jeg åpenbart er splitter pine gal begynte jeg i mars å vlogge hver dag.

Dette liker jeg med bloggen: Stine er veldig flink til å skrive – spesielt dikt (hun har faktisk skrevet ett av yndlinksdiktene mine! Sjekk ut Bo. Dessuten er det spennende å følge med på livsstilsendringen hennes, bildene hun tar og vloggeprosjektet.

Abonner på YouTube-kanalen hennes her


Supermarie: Blogger

www.supermarie.net

Ellers? Liker ikke folk, men er åpen for forslag. Elsker å skrive, reise, tenke og le. Og det verste jeg vet er forholdisme.

Dette liker jeg med bloggen: Altså, Marie er jo en blogglegende. Hun har blogget omtrent like lenge som Internett og er en fantastisk inspirasjon på alt fra reiseliv til sterke personlige skildringer, matsurhet (hvis vi kan si at det er et ord) og forholdisme. Hun er dessuten en av damene i SnapKollektivet-squaden min.

Foto: www.supermarie.net

Tine Katrine: Blogger og vlogger

www.blogg.tinekatrine.com

26 åring med alt for mye fritid og stor kjærlighet for dyr og natur. Er glad i å fotografere, reise og skrive.

Dette liker jeg ved bloggen: Tine Katrine er superflink til å ta bilder og lage mat, og frister alltid med bilder fra en eller annen ny reise eller oppskrift hun har jobbet med. Hun er også en av damene i SnapKollektivet-squaden min.

Abonner på YouTube-kanalen hennes her

Foto: www.blogg.tinekatrine.com

Les også: Dette inspirerer meg

Andre blogger som også er verdt å sjekke ut:

  • Norske hemmeligheter: Snusk, grums og helt ufiltrert – norske hemmeligheter på internett. Lett å like, lett å bli avhengig av å lese.
  • Livet blant dyrene: En av Norges beste tegneserieblogg – etter min mening.
  • Tegnehanne: Altså, Tegnehanne er bare legendarisk og absolutt et MUST å lese.
  • SnapKollektivet: Er du fan av SnapKollektivet på snapchat bør du ta en tur innom den helt nye web-en vår, hvor vi også poster blogginnlegg!
Tagger fra artikkelen
,

18 Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.