Hjelp meg med å støtte Sykehusklovnene ⎮e-Boks “Støtt din klubb”

Fra innspillingen til Oslo Universitetssykhus sin video om barneavdelingen. Sykehusklovnene Bare Babette (Elisabeth Helland Larsen) Tv. og Arturo Tovar holder Halvo Songe (5) med selskap. Sykepleier Elin Brinchamn styrte sykesengen. Halvor holder godt fast til bamsen Kuraffen, en krysningen av ku og giraff. Foto: Brian Cliff Olguin
Få deg digital postkasse og støtt et veldedig formål.

 

Innlegget inneholder reklame for e-Boks

For noen måneder siden skrev jeg om e-Boks, hvor jeg blant annet hadde en bloggpost hvor jeg testet appen og skrev litt om hva som er fordelene med en digital postkasse. Min favorittfunksjon med e-Boks er at du kan samle alle kvitteringene dine ett sted – digitalt. Det betyr orden i sysakene osv.

Nå har e-Boks en kampanje hvor de ønsker å bidra til samfunnet gjennom “Støtt din klubb”. I denne kampanjeperioden vil de donere 50 kr til et veldedig formål for hver nye bruker som registrerer seg til e-Boks. Her kan du som e-Boks-bruker hjelpe til med å gi noe tilbake til klubben din, eller en annen sak du støtter. Jeg har valgt Sykehusklovnene.

“Støtt din klubb” fungerer slik:

For hver gang noen oppretter en digital postkasse gjennom ditt initiativ gir e-Boks Norge 50 kr til klubben din eller det veldedige formålet ditt.

I praksis betyr det at hvis du skaffer deg e-Boks gjennom min innsamlingslink vil sykehusklovnene få 50 kr av e-Boks. Etterpå kan du lage din egen innsamling til noe du bryr deg om.

e-boks-støtt-din-klubb
Skjermdump fra min innsamlingsside til Sykehusklovnene.

Hvordan får jeg støttet din innsamling?

Ved å trykke på denne linken (tar deg til kampanjesiden) og registrere deg som ny bruker hos e-Boks, vil Sykehusklovnene få 50 kr.

Dette fungerer slik at med en gang du registrerer deg på e-Boks via linken min, vil du få et brev i den digitale postkassen din. Her vil det være en personlig kode, og når du skriver inn denne på innsamlingssiden min vil e-Boks donere 50 kr til sykehusklovnene.

Det hadde betydd utrolig mye for meg om du ville hjelpe til og bidra til min innsamling. Sykehusklovnene gjør et helt fantastisk arbeid for barn og unge i en sårbar situasjon, og er avhengige av støtte for å kunne fortsette arbeidet.

Jeg oppfordrer samtidig alle som oppretter e-Boks gjennom min innsamling til å lage sin egen “Støtt din klubb”-innsamling til noe DU ønsker å gi støtte til!

Foto: Mai-Linn Opseth Tronstad.

Hva er sykehusklovnene?

Sykehusklovnene er en ideell organisasjon/forening med administrasjon i Oslo. I 2017 hadde de over 18 500 møter med barn innlagt på sykehus. Sykehusklovnene er profesjonelle scenkunstnere, som har spesialisert seg på å møte barn og unge for å skape gode opplevelser på sykehus. Flere studier støtter latter og glede som en helbredende kraft. Latter demper smerte, er med å styrke immunforsvaret og demper utviklingen av stresshormoner. Internasjonal forskning viser også at sykehusklovner kan være med å redusere bruken av medisin, bedøvelse og tvang.

Sykehusklovnene kan ikke forandre situasjonen, men de kan gjøre noe med opplevelsen. Og slik kan et sykehusopphold også bli preget av latter, smil og positive minner. Sykehusklovner kan brukes som magisk medisin og kanskje kan det vonde trylles bort for en liten stund.

Les også: 11 grunner til å velge e-Boks som din digitale postkasse

Om e-Boks:

e-Boks ble lansert i 2001, og er den største leverandøren av digital postkasse i Norden med over 15 millioner brukere verden over! Staten har i Norge valgt e-Boks som en offisiell leverandør av sikker, digital post, på veien mot et digitalisert land. e-Boks’ formål er å hjelpe Norge på sin reise til å bli nettopp dette – et digitalt fyrtårn i Norden.

Hva er en digital postkasse hos e-Boks?

En digital postkasse er enkelt forklart din «postkasse» på internett. Det skiller seg fra den vanlige, tradisjonelle postkassa ved at den er tilgjengelig over alt, like sikker som banken, og fri for papir og reklame. Postkassen er noe du selv må opprette og er helt gratis både å bruke og opprette.

 

Har du opprettet e-Boks, og hva ønsker du å støtte?

Tagger fra artikkelen
, ,

1 Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.