Fotosafari: Solslikking i Svolvær

Foto: Vilde Gundersen.
– Jeg hadde nesten glemt hvordan sola føltes mot huden.

Dere som følger meg på Snapchat (@skrivelisa) vet at det ikke akkurat har vært solskinn og fint vær i Harstad, Troms. Jeg skal ikke lyve, jeg har vært misunnelig på dere «søringer». I Harstad har nemlig eneste «vårtegn» vært at det er lyst ute, og alt som heter soling, utepils eller blåveisblomstring har vært tilnærmet ikkeeksisterende. Derfor ble jeg så glad i dag da sola endelig bestemte seg for å titte frem her og!

I dag har vi vært i Svolvær på fiskerimesse, og dagens høydepunkt var helt klart da vi dro på kafé for å slikke litt vårsol. For en herlig følelse! Jeg hadde nesten glemt hvordan sola føltes mot huden.

Da vi kom tilbake til hytta på Erikstad var sole smått begynt å gå ned bak fjellene. Jeg bestemte meg for å ta med Oscar ut litt, siden han hadde vært inne på hytta hele dagen. Turen gikk på truger opp til en liten «fjelltopp» på baksiden av hytta, og Oscar lå i sherpabaggen sin og fulgte med.

Hvordan har lørdagen din vært?

Foto: Vilde Gundersen.
Foto: Vilde Gundersen.
Foto: Vilde Gundersen.
Foto: Skrivelisa. Følg Oscar sine eventyr på Instagram på @oscar_of_the_north.

 

Tagger fra artikkelen
, ,

16 Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.