Ukeslutt #6

Sola er tilbake. Bildet er fra Lødingen.

Jeg har fått ei purring (purring er ganske morsomt ord, hva?) på ukeslutt-innlegga mine. Det er koselig da. Som du kanskje har lagt merke til, så har det ikke vært noe ukeslutt-innlegg siden uke 3, og det er det en grunn til. Den korte versjonen: Jeg fikk dårlige nyheter. Nyheter som omhandler mennesker som står meg nær, og det har gjort – og gjør – veldig vondt. Likevel, jeg er optimistisk.

Så, da vet dere det. Ting går mye bedre nå, men de to siste ukene har føltes litt mer kaotisk. Som en uregjerlig storm som får veggene i huset til å riste, og man kommer seg ikke ut før stormen har avtatt i styrke. Hatt tid på seg.

Mandag: Startet litt som et slag i trynet (som mandager ofte gjør). Marcus og jeg fikk endelig karet oss på trening, selv om jeg både var matsur og hadde glemt vannflaska på jobben.

Senere på kvelden spilte jeg Fortnite, hvor jeg fikk inn mitt første nevneverdige kill – headshot med sniper rifle! Vanlige folk ville nok ikke jublet over dette, men jeg, med reaksjonsevnen til en snegle, ble veldig happy når dette er første gang jeg fikk det til på omlag 15 timer in game.

Forsøkte meg på en valentines-look i helga.

Folk ser fortsatt rart på oss og spør hva slags hund det er. Pleier å svare at han er en veldig rar hund.

Tirsdag: I dag laget jeg hjemmelaget mexikansk gryte. Det blir faktisk litt bedre for hver gang jeg lager den. Hemmeligheten er ei litta’ dæsj kanel. Tuller ikke engang.

Jeg gikk også en liten tur ut med Oscar (katta), hvor han fikk prøve den fine genseren som bestemor har strikket til han. Det var veldig skummelt (kom hunder vettu), men han blir bedre og bedre for hver gang han er ute. Folk ser fortsatt rart på oss og spør hva slags hund det er. Pleier å svare at han er en veldig rar hund. Når de innser at det er en katt blir de mer snurt enn hyggelige. Folk ass.

Senere på kvelden fikk vi besøk av svigers, som fikk perm fra sykehuset.

Onsdag: Det er min dag på SnapKollektivet i dag, og jeg skal snakke om viktigheten av mangfold på arbeidsplassen.

Jeg har også gjort noe impulsivt. Eller, så impulsivt er det vel egentlig ikke, men jeg har ikke fått surra meg til det før nå. Jeg ringte ordføreren i Harstad og meldte min interesse som lekdommer. Det er nok drit og urettferdighet nå.

Torsdag: I dag gikk jeg en lang kveldstur for å klarne tankene. Det har vært mye tanker i det siste. Hørte også ferdig bok nummer to i serien til forfatter Arnaldur Indriðason. Boka heter Gravstille, og handler om etterforskeren Erlendur fra Myren. Dette er en bitter gamling som har tatt avstand fra det aller meste. Kanskje spesielt seg selv. Protagonisten er pinlig tafatt og jeg greier ikke å ha verken sympati eller forståelse for han. Jeg likte verken forrige bok eller denne, men serien er så letthørt at jeg tar meg selv i å fortsette.

Foto: grimdarkmagazine.com

Fredag: I dag har jeg begynt på en ny fantasybokserie: The Broken Empire (se bildet ↑), av Mark Lawrence. Første boka heter Prince of Thorns, og allerede etter de første 30 minuttene voldtar protagonisten (som er 14 år??) ei jente, kapper av hodet på bønder og knivstikker en av “brødrene” i banden sin fordi han var plagsom. Jeg virkelig HATER han allerede. Blir spennende å se om jeg orker å høre noe videre. Har tross alt lest veldig gode anmeldelser av boka. Tross alt.

Lørdag: Har en hundre prosent rolig lørdag. Rolig med stor R, mye kaffe og rundstykker i ovnen. Det ble overraskende lite OL-titting. Brukte heller tid på å sysle med ting inne, ta på lørra’sminka og dra på Kanebogen for å lette på lommeboka.

Jeg har også fått i oppgave å anmelde et spill for pressfire.no kalt Kingdom Come: Deliverance. Spillet er tilgjengelig i butikkene fra og med tirsdag 13. februar 2018. Jeg har spilt det noen timer allerede, og det er helt tydelig at dette er et veldig unikt spillkonsept. Se for deg Far Cry møter Skyrim, møter The Witcher og The Sims. Jepp, THE SIMS. Skal forklare mer i anmeldelsen. Håper jeg blir ferdig med den ila. de neste 14 dagene. Er nemlig litt over 100 timer game play.

PS: Spillet er sponset slik at jeg får mulighet til å anmelde det.

Søndag: I dag er et realt smertehelvete. Bruker store deler av dagen på å sove og ligge i fosterstilling på badet. Jeg hater å ha det sånn.

 

Håper du har hatt en fin helg ♥

 

Tagger fra artikkelen
, ,

2 Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.