Ukeslutt #7

nordlys-over-erikstad
Supersosial uke, brent bart og boknafisk.

Mandag: I dag var jeg på kafé etter jobb for å møte med fine Siri. Hun har forresten en fantastisk fin blogg som er verdt å sjekke ut.

Etterpå forsøkte jeg å fortsette på storylinen til spillet jeg fikk i forrige uke, som jeg skal skrive en anmeldelse av. Det er mer en 100 timer med gameplay, og skal jeg få det ferdig innen rimelig tid er det bare å henge i!

Tirsdag: I dag møtte jeg Marie etter jobb for en kaffedate. Vi skulle egentlig trene (he-he), men det er sånn som skjer. Det ble heller noen timer med preik, kaffe og kanelsnurr. Dessuten måtte jeg finne et fint kort som jeg skulle overraske Marcus med på selveste valentinsdagen.

oscar-brant-barten
De lykkelige minuttene før barten brant.

Onsdag: I dag hadde jeg SnapKollektivet, hvor jeg snakket om denne rundens tema, kroppspress. Senere på kvelden overrasket Marcus meg med en bukett hvite roser og inviterte meg med på middag til Big Horn Steak House i Harstad. Vi har aldri spist der før, men det var kjempegod mat! Ble til og med en liten dessert tilslutt. Jeg har funnet meg en skikkelig gentleman.

Skulle ta noe valentinsbilder av Oscar (katta altså) til profilen hans på Instagram, men stakkaren endte opp med å brenne bort halve barten sin. Han var flau resten av kvelden og tok igjen på Marcus ved å fjerte han diskret i ansiktet.

Torsdag: Dette har vært en supersosial uke. I dag møtte jeg fineste Hilde etter jobb. Vi satt på Torget 3 og drakk kaffe til ganske sent på kvelden og jeg måtte hjem fordi magen rumlet. Kjøkkenet stengte selvfølgelig rett før vi satte oss ned.

Fredag: Etter jobb fikk vi besøk av Marie og Marius for å se på sydenturer sammen – noe som skulle vise seg å være enklere sagt enn gjort. Det er veldig utplukka på hoteller nå. Faktisk såpass at vi ikke fant et eneste sted som hadde ledig.

Senere på kvelden spilte jeg litt Fortnite, og kjøpte faktisk PvE-delen slik at jeg kunne spille sammen med buddy-en min. Jeg er livredd for å bli hekta. Kjenner lootinga trigger hamstergenet i meg.

Marcus ordna med focaccia-frokost på lørdagen.

Lørdag: Vi bestemte oss for å ta en tur til Lødingen og sove over på hytta. Kvelden ble avsluttet med et nordlysshow uten like. Marcus skulle egentlig bare ut i bilen for å hente noe, og da han snudde seg for å gå tilbake var det full fest på himmelen. Han ringte meg og ba meg sporenstreks ta labbene fatt og “hute” meg ut. Fikk ikke tatt bilde av det aller vakreste lyset, som så ut som lilla hester som galopperte over himmelen. Men, det ble da trolsk stemning for det om. Kanskje det vakreste nordlyset jeg noen gang har sett. Men, nå er jeg søring og da. Og bare sånn forresten – bildet er tatt med mobilkamera. Bare nevner det.

Søndag: I dag gikk vi 5 km på ski. Jeg var så stiv og støl og keitete at jeg nesten ble flau. Dessuten fikk jeg blodsmak i kjeften etter tre sammenhengende godtak med stavene. Nei, neste uke skal det bli mer skigåing og mer cardio.

Søndagen ble avsluttet med boknafisk til middag. Det er første gang jeg har smakt det! Var jaggu på tide.

2 Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.