Ukeslutt #10

Short hair, don't care.

Mandag: Du vet du er voksen når … du kjøper luftfukter til nesten tretusen kroner. Kødder ikke engang.

Nyeste episode av kWins kom ut i dag også! Husk at vi også er å finne på iTunes.

Senere på kvelden dro vi på kino for å se Black Panther. Har bare en ting å si om det – se den!

Tirsdag: Trente med Marie i dag, og senere dro vi hjem til meg for å spille inn et nytt podcastkonsept til kWins vi har valgt å kalle for ufiltrert kaffipreik. Mer om det i morgen.

Luftfukteren er på plass og. Vi hadde langt under 25 prosent luftfuktighet i stua. Det er visstnok veldig lavt (bør være mellom 25–45 prosent) og er muligens en forklaring på flere kollektive, grønne dødsfall. Plantene liker ikke tørr luft. Det gjør heller ikke øynene mine.

Onsdag: Lillelørdag og greier. Det feires med en rykende fersk episode av kWins ufiltrert kaffipreik. Temaet er “kvinner kontra menn” i forbindelse med den internasjonale kvinnedagen, 8. mars. Kom gjerne med tilbakemelding på hva du synes om vårt nye konsept.

Etter jobb bestemte jeg meg for å klippe meg – bort med den føgly jokkapalmen! Skulle egentlig donere bort håret mitt, for klipte faktisk 20 cm (!!!). Fikk dessverre ikke gjort det fordi håret mitt har vært behandlet med glansvask. Grunnen til at jeg sier det er fordi kanskje du kan donere håret ditt neste gang du klipper deg, og ikke har hatt noen form for behandling av håret. Bare spør frisøren din, så hjelper de deg gjerne. Håret går til mennesker som trenger parykk pga. kreft, eller andre sykdommer som gir tap av hår.

20 cm i to omganger. Rart å føle håret i nakken nå.

Senere på kvelden kom jeg hjem til en ganske drittnyhet. Oscar hadde bestemt seg for å forsøke å drikke av en vase med blomster (forbanna ramp), og i det forsøket greide han å velte ut masse vann. Dette vannet gikk rett ned i parketten, hvor det fikk lov til å ligge og godgjøre i flere timer før vi kom hjem fra jobben. Nå krysser vi alt vi har for at gulvet ikke er totalt ødelagt. #prayforourparquet

Torsdag: Feiret den internasjonale kvinnedagen med dette innlegget og ladet opp til kurs.

Fredag: I dag holdt jeg kurs og workshop i sosiale medier hos Harstad Sparebank. En helt fantastisk gjeng!

Senere på kvelden dro vi på Stand Up Harstad for å se kollega Adrian i aksjon. Best in show, for å si det mildt!

Lørdag: Leverte tilbake luftfukteren. Den gikk aldri opp i prosent. Kjøpte en luftfuktermåler i stedet, og det viser seg at vi ligger mellom 10–20 % luftfuktighet (mest på 10). Vi må finne på noe lurt tror jeg. Med mindre vi vil bruke 6k på en ny luftfukter. Fritt for å ikke gjøre det.

Søndag: Marcus og jeg forsøkte å finne stien langs sjøen, som ikke lå langs sjøen? Leter fortsatt.


Hvordan har uken din vært?

Tagger fra artikkelen
,

2 Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.