Status quo: 1001 myggestikk senere

Foto: unsplash.com
Stabsjobbing, diettpreik og 1001 myggestikk senere ...

Jepp, det har vært stille fra meg en god stund nå, og det beklager jeg. Jeg har ikke glemt dere, altså. Det er bare det at det er så mye som skjer, og så fryktelig liten tid å gjøre det på! Jeg kan jo oppsummere hva som er status quo:

Jeg har begynt å jobbe som frivillig, og i staben, på musikkfestivalen BAKgården, hvor jeg i all hovedsak skal arbeide med kommunikasjon og sosiale medier. Dette er første gang jeg deltar på Harstad-festivalen, og jeg gleder meg utrolig mye til å jobbe mer med det fremover.

Bor du i Harstad-området synes jeg du bør melde deg som frivillig til BAKgården! Det er en flott måte å oppleve og skape et levende bybilde på, du blir kjent med nye mennesker, har frivillig arbeid å skrive på CV-en din, i tillegg til fantastiske konsertopplevelser!

Jeg har (endelig) begynt på en ny bok, nemlig Rød Revolt av Pierce Brown (bok sponset av Aschehoug). Ellers lytter jeg til bok to i Divergent-serien – som jeg ikke er helt sikker på om jeg liker enda.

status-quo-rød-revolt
Jeg har begynt å lese Rød Revolt – og den er så langt superbra! Foto: priv.

Jeg har begynt på en lavkarbodiett, og er per dags dato på min tiende dag. Du kan lese mer om hvorfor jeg prøver ut lavkarbo i dette blogginnlegget. Lavkarbo er snåle greier, og jeg har ikke helt bestemt meg for om dette er noe for meg eller ikke. Jeg må nok vente noen uker til før dommen faller. Skal holde dere oppdatert.

Forrige helg var jeg på klassereunion med 91-kullet på Skrim. Det var nemlig 10 år siden vi gikk ut av ungdomsskolen, og det måtte vi nesten feire! Jeg reiste mine 1498 km (tok fly, sorry Stine) og ankom sølvbyen litt over midnatt på fredag. Jeg dro nordover igjen samme vei som jeg kom, søndag klokken 15, og var hjemme ved midnatt. Ei litta snarvisitt til Kongsberg der altså. Jeg er så mange minner – og myggestikk – rikere! Dessuten har jeg funnet ut at jeg er allergisk mot mygg og at jeg ikke skal gå med skjørt uten verne(strømpe)bukse under.

I helga ble jeg gjenforent med disse to. Her i praktisk trekløveruniform sponset av Felleskjøpet. Helt sant. Foto: @tone0406 (Instagram).

Outsider Art Street Gallery, som jeg er prosjektleder på, åpner i dag! Jeg gleder meg så enormt. Dette er et prosjekt jeg har jobbet med i mange måneder, og er mitt første, store prosjekt alene. Vi skal på en lukket åpning for inviterte og presse i dag, og jeg gleder meg som en liten unge. Lover å ta bilder!

Bare se så tøft det er blitt! Det er Marcus som er designer på prosjektet. Tøft, eller hva? Foto: Simone Ritter.

Jeg skal på Susanne Sundfør-konsert under Festspillene i Nord-Norge! Fikk billetter av Marcus til bursdagen, og vi skal sitte helt foran i midten. Snakk om tur!

Marcus, jeg og et vennepar av oss skal i slutten av måneden på festival! Og det er ikke hvilken som helst festival, men en fiskefestival! Festivalen kalles for Millionfisken, og som navnet tilsier kan man altså vinne store summer hvis man er heldig og får den riktige fisken (en fisk etter en hemmelig vekt). Jeg går selvsagt for gull.

Oscar har snart 3000 følgere på Instagram! Per dags dato ligger han på 2707 (mål 10 000), og det er helt insane. Jeg hadde aldri trodd han skulle få så mange i første omgang, så dette er kjempemoro – og gjort mulig pga. nettopp deg! Har du ikke lest om Instagram-prosjektet jeg holder på med kan du lese mer om det her.

status-quo-oscar
Her er noen av bildene fra Instagram. Foto: Skjermdump.

Hvordan har juni frem til nå vært for deg?

 

 

 

Tagger fra artikkelen
, , ,

6 Comments

 • Jeg tilgir din flytur <3 Må fly hjem i sommer selv. Sånn kan det gå når man bor så sjukt langt unna hjem. Vi hadde valget mellom en togtur som tar 13 timer fordi NSB skal jobbe spå skinnene, eller en flytur på totalt 2 timer. Toget tar oss ikke helt hjem, flyet tar oss helt til Namsos. Den togturen hadde gått i sneglefart, og antakelig vært full av forsinkelser – og var dyrere enn fly. Så. Ja. Gleder meg til å skype med deg snart <3 Miss u!

  • He he, så bra! Norge BØR få flere grønne tilbud når det kommer til det å reise. Helt tullete at fly er billigere (og for meg eneste mulighet til å komme hjem fra Harstad). Jeg ringer deg snart! 😉

 • Elsker dette innlegget – du er helt rå som har så mange baller i luften!

  Millionfisken er svære greier egentlig, dere kommer sikkert til å kose dere maks. Jeg bodde en stund i Salangen når jeg hadde praksisperioden min i barneverntjenesten, og det er virkelig et unikt lite samfunn med fantastiske folk <3

  • Ååh, tusen takk, Caro! 😀

   Håper bare det blir fint vær! Må uansett ha med myggmiddel. MASSE myggmiddel. Jeg sliter fortsatt med stikka jeg fikk i Kongsberg liksom :-p Aldri vært i Salangen før, så det blir spennende!

 • Juni-Begynte med nordnorsk sommer og varme. Vi dro til Spania den 9 juni, i godt over 20 grader på Evenes. Nå nærme det seg slutten på herlige Spanske dager i 30grader- og gleder oss til å komme hjem til nordnorsk sommer og lyse netter. Er virkelig imponert over projectet Outsider Art Street Gallery- dokk har gjort en fantastisk bra jobb!! Gleder meg til å besøke galleriet!

  • Juni for deg har jo vært helt fantastisk! Håper dere har koset dere maks, og at dere er blitt brune og fine og fulle av vitamin-D 😉

   Tusen takk! Marcus har laget noe helt fantastisk flott! Folk stopper opp bare for å ta bilde av fasaden, og det er moro 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.