Instagramprosjekt: Oscar instafamous [update #1]

oscar-instafamous-header

For deg som følger meg på Snapchat og Instagram, så har du kanskje fått med deg at jeg har et prosjekt gående som jeg har valgt å kalle for #OscarInstafamous. For å gjøre en lang historie kort: Jeg skal gjøre katta mi, Oscar, instafamous (berømt på Instagram) innen januar 2018.

Du lurer kanskje på hvorfor? Vel, jeg first of all: Jeg er en crazy catlady. I tillegg til å være veldig glad i katter jobber som tekstforfatter og med sosiale medier i reklamebyrået Chili i Harstad, og der får jeg ofte spørsmål fra kunder om Instagram. Spesielt “Hvordan få flere følgere?”. Dette var noe jeg ønsket å forske mer på, og derfor bestemte jeg meg for å se om jeg kunne komme frem til en slags “oppskrift”, eller metode, på akkurat dette.

Og slik ble prosjekt #OscarInstafamous til, hvor jeg har et hårete mål (pun intended) om at Oscar skal ha 10 000 følgere på Instagram innen utgangen av januar 2018. Er det mulig? Ja, men det blir vanskelig. Ekstremt vanskelig og mye arbeid. Altså ikke umulig. Som Barney Stinson ville ha sagt: «Challenge accepted!»

Jeg tenker at det kanskje er moro for deg som er interessert i sosiale medier og Instagram å kunne følge med på denne prosessen. Derfor har jeg valgt å dokumentere den her på bloggen. I denne første oppdateringen om prosjektet tenker jeg å komme med litt basic info, planer og strategier for måneden som kommer.

skjermdump-oscar-of-the-north
Skjermdump av @oscar_of_the_north på Instagram.

Dette er Oscar på Instagram:

  • Hvem? @oscar_of_the_north
  • Hva? Katt, av rasen abyssiner.
  • Hvor? Instagram. Harstad, Troms.
  • Startet: 15. november 2016.

oscar-instafamous-progressjon

Prosjektstatus april 2017:

Oppdatert: 27. april 2017

  • Innlegg: 151.
  • Følgere: 2007.
  • Følger: 3427
  • Mål for utgangen av april: 2050 følgere.
  • Målstatus: 7993 følgere unna målet om 10 000.
  • Gjennomsnittlig antall nye følgere per mnd. for å nå målet: 999 nye følgere (lykke til med det liksom …)

 

Skjermdump fra Later.

Instagram-strategier:

Følger du ikke Oscar på Instagram allerede? Legg til @oscar_of_the_north og hjelp meg med å spre det glade budskap! Jeg mener, hvis Trump greier å bli president i USA bør det ikke være noe problem å gjøre Oscar Instafamous. Hallo!

Har du spørsmål om prosjektet, eller ønsker du å vite mer om strategiene? Kommenter gjerne!

Oscar på full fart ut i Erikstads skumle – og spennende – natur.
Tagger fra artikkelen

9 Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.