Ukeslutt #3

Foto: Marius Vangen.
Det har skjedd så mye drama i det siste at jeg vet ikke helt hvor jeg skal begynne – eller om jeg i det hele tatt skal begynne.

Ey, årets første (sry for at jeg er treig) ukeslutt! Det har skjedd så mye drama i det siste at jeg vet ikke helt hvor jeg skal begynne – eller om jeg i det hele tatt skal begynne. Kan kanskje starte med å erkjenne det som virkelig gnager meg innerst inni hjerterota: Jeg har ikke skrevet på boka på nesten én og en halv måned. Akkurat denne sliter jeg litt med å late som ikke eksisterer, for det gnager noe innmari. Men, jeg har virkelig ikke hatt lysta over meg. Det har liksom vært helt blankt, også har jeg følt at alt jeg skriver suger. Kan sikkert ha noe med mørketida å gjøre. Bør få ut finger’n snart, men har liksom frista mer å ligge under varmeteppet, drikke te og spille Fortnite.

Ukas høydepunkt, foruten om å se igjen mine kjære i Kongsberg tidligere i måneden, var å være på 90s-party til kwinsfolket mitt, Marie. Bare se på bildene. Kjør hardt, kjør stil.

Hjerterotgnag nummer to: Instagramkontoen til Oscar er forsømt … For dere som har lest bloggen min en stund, så vet du at jeg snakket om at jeg skulle gjøre katta mi instafamous som et slags sosialt eksperiment. Dette skulle i tillegg skje ila. ett år. Jeg kan røpe at det ikke har skjedd. Han har per dags dato kring 3300 følgere. Det er bra. Absolutt. Men, jeg er ganske langt unna det hårete målet jeg hadde satt meg, som var 10 000 innen utgangen av januar 2018. Vi kan vel trygt fastslå at det ikke kommer til å skje med det første. I stedet for å kjenne på skammen i hjerterota tenkte jeg det var best å fortelle dere det som det er: Jeg greide ikke målet mitt. Det jeg derimot greide var å få over 3000 mennesker til å følge han (!!!), i tillegg til en del spennende avaler med ulike bedrifter. Så helt nytteløst/tomhendt går jeg ikke fra det. Har dessuten lært en drøss. En drøss!

I 2017 fikk Oscar over 60 000 likes på Instagram. Det er jo ganske kult, da.

Siden jeg ikke har skrevet en ukeslutt før nå kan  jeg dessuten oppdatere dere på følgende: Jeg har tatovert meg! Har altså vært på venteliste til Norges beste tatovør (etter min mening) i nesten ett og et halvt år. 6. januar i år fikk jeg endelig foreviget første del av ideen min på låret. Kan meddele at det gjorde svinvondt. Akkurat som forrige gang. Har også funnet ut at refleksene mine er veldig gode. Sparket konstant mot skrittet hans mens han tatoverte. Flaks han ikke tok det personlig. Du kan sjekke ut arbeidet hans her (link til insta).

Ciri fra The Witcher-spillserien. Laget av Gunnar V.

Vi (SnapKollektivet) har hatt #metoo som tema, og i den sammenheng skrev jeg et blogginnlegg som jeg hadde satt veldig stor pris på om du tok deg tid til å lese: Jeg har ingen flere kameler å svelge.

Som jeg nevnte såvidt over har jeg begynt å spille Fortnite. Det er supermoro – bortsett fra at jeg ikke finner noen å spille med. Det jeg egentlig lurer på er: Vil du spille Fortnite med meg? Jeg sier ja takk til hva som helst, så lenge du er god (eller gira) i PvP 100 Squad eller Du0 OG har Xbox med mic.

Tror egentlig ikke jeg skal si så mye mer om uka/måneden som gikk, jeg. Tenker at dette er en god start på det hele. Slenger ved noen bilder og.

PS: Kjære Siri (hvis du leser) – sorry for alle tankestrekene.

Tagger fra artikkelen
, , ,

6 Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.