Smuler er også brød

Hei og hå. Lenge siden sist. Vet du hva, eller? Jeg skal ha kreativt skriveverksted i Harstad sammen med Rampestrek. Det tror jeg blir utrolig spennende. Dette vil skje i mai, og vi skal jobbe med tekst i form av dikt og lyrikk, og lage spennende grafiske utrykk av teksten ved hjelp av Rampestreks magiske strek. Hvis du er i Harstad-omegn håper jeg virkelig du vil være med!

Sånn ellers er det sabla godt at sola er tilbake, selv om jeg har slitt litt med denne sommertiden. Det er rart å skulle legge seg «en time før». Jeg trodde ikke at jeg ble påvirket av tid og rutiner i det hele tatt, men det blir jeg. Måtte visst bare bli 27 år for å skjønne at det er vanskelig med faste rutiner, at det må jobbes med, og at det er sunt og fint for kroppen å ha noe fast å følge.

Jeg har ikke skrevet så mye i det siste, verken på boka eller kurset. Jeg har skrevet dikt, da. Dikt er fint. Også har jeg skrevet en ny spillanmeldelse som kommer ila. uka. Det jeg derimot har gjort mye av er å lytte til kroppen. Jeg har hvilt. Jeg har slappet av. Jeg har sovet litt ekstra og jeg har ikke presset meg verken til det ene eller det andre. Det har føltes fint, og endelig har jeg begynt å kjenne snurten av dette «overskuddet». Noe gedigent overskudd med stor O er det ikke, men det er noen smuler å holde fast ved. Legge i lommen og putte i munnen etterhvert som hverdagen går. Smuler er også brød, vettu.

Les også: Lydbokanmeldelse: Hvem drepte Birgitte Tengs? av Bjørn Olav Jahr

Før den tid er det altså skrivekurs, ny og siste sesong av Game of Thrones (!!!), End Game på kino, repøvelse i Heimevernet og en haug av andre filmer jeg gleder meg til på kino.

Mens jeg husker på det kan jeg anbefale en bok jeg leser nå for tiden, nemlig “The Subtile Art Of Not Giving A Fuck”. Har du lest den? Tror en del folk hadde hatt godt av å lese denne, og jeg oppdaget en del skremmende sannheter for meg selv – ting jeg må jobbe med. Legger ved en link til boka (adlink), for den er gratis som audiobook hvis du har Audible Trial på Amazon.

Sånn ellers ønsker jeg deg en strålende uke, og håper den blir fin!

 

Tagger fra artikkelen
,

2 Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.