Bøker å lese i romjula 2017

Bøker å lese i romjula: ”Alias Grace” og ”The Handmaid’s Tale” av Margaret Atwood. Hva skal du lese?

Hvis du fikk med deg forrige episode av kWins, podcasten til Marie og meg, så snakket vi om seriene ”Alias Grace” og ”The Handmaid’s Tale” av Margaret Atwood. På grunn av dette fikk vi tilsendt begge bøker sponset av Aschehoug Forlag, som jeg har et samarbeid med.

Fikk du ikke med deg forrige episode av kWins? Lytt her

Aller først tenkte jeg å begynne på The Handmaid’s Tale, på norsk ”Tjenerinnens beretning”. Folk har jo sagt så mye godt om denne serien, som er å finne på HBO. Jeg har ikke sett den enda, men nå må jeg jaggu lese boka først tror jeg! Marie har sett serien, så det blir spennende å høre hva vi begge synes om den boka, basert på at vi har litt ulike utgangspunkt referansemessig.

Jeg leser sakte, men håper jeg skal greie å være ferdig med den innen februar 2018.

bøker-å-lese-i-romjula-1

Hva skal du lese i romjula? Og har du sett og/eller lest noen av bøkene?

#adlink

Tagger fra artikkelen
, ,

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.