Puste og sånn

puste-og-saann
Foto: Anita Skaar

Jeg har begynt og slutta på så mange blogginnlegg i det siste. Skammen over å “ikke ha noe å komme med” gjør meg nesten kvalm. Som om jeg ikke har noe å si – noe å levere. Det er ikke sant. Jeg har veldig mye å si og masse jeg vil lære bort! Hovedproblemet er å finne fokus, tid og sted. Jeg er sikkert ikke den eneste som har det sånn?

Les også: Jeg skulle ønske

Droppa bare innom her for å si (også til meg selv) at det er helt ok å ha det sånn, og at man må ikke alltid levere og prestere. Av og til er det ok å «bare» vaske, brette klær og spille noen timer, eller se på TV og lage mat. Puste og sånn, det er en fin ting.

Tagger fra artikkelen

3 Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.