Kroppen min føltes ikke som min egen

Bara Sportswear

Som nybakt mamma (føler jeg fortsatt kan si det, selv om frøkenspira mi er over året nå) har det ikke vært lett å komme tilbake til trening. Når sant skal sies var jeg livredd for å begynne på’n igjen, for kroppen min føltes ikke som min egen. Den lystret ikke selv de enkleste kommandoer. Det føltes litt som å bo inne i en lånt kropp. En kropp som ikke var min egen, men som jeg fint måtte ta til takke med.

Les også: Test av Elvie Kegel Trainer – slik fungerer en bekkenbunnstrener med app

Reklame for BARA Sportswear

Hvordan, tenker du kanskje? Å sette seg opp i senga ved hjelp av magemusklene? Nope. Å kunne gå, stå eller løfte noe uten å få vondt? Hah, nei. Å springe? Det vil jeg ikke engang snakke om …

[…] og selv om jeg gråt etter første trening fordi jeg følte meg like skjør som tynt glass, så sprakk jeg ikke.

BARA Sportswear rabattkode

Jeg kan si det slik: Dørstokkmila var laaang og jeg var ikke sikker på om jeg noen gang fikk lange nok føtter til å tre over den …

Men, vet du hva? Jeg greide det. Jeg kom meg over den uoppnåelige dørstokkmila, og selv om jeg gråt etter første trening fordi jeg følte meg like skjør som tynt glass, så sprakk jeg ikke. Det gjorde vondt, ja, men jeg var like hel. Det høres kanskje teit ut, men alle som har født vil sikkert kjenne seg igjen i noen av det jeg skriver.

Les også: Hvem skal ta vare på mor?

Ja, vi mødre er rett og slett maskiner. Så mye maskin at jeg tror veldig mange av oss glemmer at vi først og fremst er mennesker. Mennesker av kjøtt og blod som også fortjener – må – ta vare på oss selv.

Hvordan gjorde jeg det? Jeg satte meg et mål og ba om hjelp. Jeg SKULLE ta kroppen min tilbake, uansett om det tok 6 måneder eller 6 år! For meg handler dette om å føle meg sterk igjen. Føle at jeg greier å løfte barnet mitt, føle at jeg kunne bruke kroppen uten å få vondt, eller så enkelt som å kunne løpe uten å lekke.

Les også: Jeg har den stille sykdommen

Alle fortjener å finne noe som passer seg og sin kropp. Alle har rett til å ha et aktivt liv.

Jeg er langt fra i mål, men jeg ser målstreken der i det fjerne. Ved hjelp av en flink PT, som ga meg et godt postpartum-program, og ved å få meg treningstøy som FAKTISK passer, er jeg på god vei. Jeg kan ikke skjønne hvorfor jeg har tatt til takke med treningsklær som verken passer eller holder mål så lenge … Jeg fikk masse nytt av BARA Sportswear og det er så herlig å åpne skuffen med treningstøy og bare VITE at uansett hva jeg tar på, så både passer det, holder seg på plass og er 100 % Squat Proof. Dessuten er BARA for størrelsesinkludering (noe som er et stort pluss) og leverer treningsklær i størrelse XS til 3XL.

Dette er ikke bare noe jeg skriver fordi jeg elsker BARA, men også fordi jeg virkelig mener det. Alle fortjener å finne noe som passer seg og sin kropp. Alle har rett til å ha et aktivt liv.

Jeg har fått en Bara Sportswear rabattkode å dele med dere: “skrive15”, og med denne koden får du –15 % rabatt på alle ordinære varer.

Bara Sportswear rabattkode

4 Comments

 • Det var godt skrevet.
  Ja dere mødre er maskiner men du må også huske at maskiner også må passes godt på. Dere gir bedre melk når du føler deg bra og er i god form. Hvis du spiser sunt og variert samt trener vel du produsere bedre melk for ditt barn.
  Det er fint å se at du trenger. Jeg sliter også med å trene, jeg trener bare nok til å holde formen. Det er fint at du fikk hjelpen du trengte til å komme deg over.
  Det hørtes godt ut med nytt treningstøy, selv har jeg treningsklær jeg kjøpte i 2008 men du vet hvordan mange menn er 😉
  Gleder meg til å høre mere om fremgangen på en godkast 🙂

  • Tusen takk, Petter! Alltid hyggelig å høre fra deg! ☺️ Håper alt står bra til.

   Hallois!! Hvis du har klær fra 2008 fortjener du noe nytt. Nytt treningstøy ga i alle fall meg skikkelig inspirasjon Synd BARA ikke selger treningsklær til menn, da!

 • Modige Lisamammaen, du tør å rope høyt det som mange strever med i det stille. Stor honnør til deg for kampen du kjemper for deg og dine medsøstre. Stor Bestemorklem

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.