Bildedryss: Shapeup weekend 2018

Og burpees er min nemesis ...

I helga var jeg på noe jeg aldri har vært på før, nemlig Shapeup Weekend – en helg med trening, god mat og moro! Dro på jentetur sammen med mams og søss, og det var helt magisk. Altså, jeg reiste fra regn og 2 grader til sol, blå himmel og 25 grader.

Var veldig spent på hvordan jeg kom til å takle flere timer om dagen med trening (spesielt ettersom jeg er en sofasliter til vanlig). Det gikk overraskende bra, men det gjør vondt i dag (skakke’ ljuge liksom). Jeg er støl over alt. Til og med under føttene og inni hendene (?). Også har jeg noen muskler på ryggen jeg ikke visste var der, men jeg kjenner dem nå.

Det kuleste vi var med på var trampolinetrening. Det er akkurat like merkelig og moro som du kanskje kan se for deg. Bare se på denne hvis du vil ha et lite vink om hvor lol det ser ut. Intenst? Ja. Gøy? 10/10.

Ellers var det superkult å lære mer om boksing. Det er så deilig å bare rase skikkelig fra seg og slå til man ikke orker mer.

Og hallo! Søss vant Instagram-konkurransen til YT. Det var ganske kult! Hei treningstryne!

Det viktigste jeg lærte i løpet av helgen var følgende: Du får til det du har lyst til!

Og burpees er min nemesis …

Jeg har skulket unna trening så utrolig lenge, men den eneste jeg lurer er jo meg selv? Å være i bevegelse er viktig både for kroppen og hodet mitt. Spesielt når man har en stillesittende jobb, som jeg har. Såpass skylder jeg meg selv.

Derfor er det med inspirasjon og motivasjon jeg skriver dette innlegget. Jeg skal sette meg mål om å være aktiv for meg selv, og jeg skal gjennomføre det!

Har du vært på Shapeup Weekend før, eller noe annet liknende?

Tagger fra artikkelen
, ,

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.