Hvordan slette Instagram? Step by step-guide

hvordan-slette-instagram-step-by-step-guide
Å slette Instagram er ikke bare-bare. Her er en guide for deg som vil slette Instagram-kontoen din.

Hvis du har forsøkt å slette Instagram har du kanskje lagt merke til at du ikke kan gjøre det fysisk fra Instagram-appen?

Jeg har flere Instagram-kontoer, blant annet en sminkekonto som jeg ikke har brukt på evigheter. Jeg bestemte meg derfor å slette denne, men kom fort frem til at det ikke var bare-bare. Fordi jeg måtte gjøre litt research på emnet for å finne ut av hvordan jeg skulle få slettet kontoen, bestemte jeg meg for å skrive dette innlegget slik at det skal være enklere for deg som er i samme situasjon.

hvordan-slette-instagram
Skjermdump fra siden hvor du sletter Instagram-kontoen din.

Hvordan slette Instagram? En step by step-guide:

  1. Gå til “Delete Your Account Page”. Hvis du ikke er logget inn på kontoen du skal slette må du gjøre det. Jeg husket ikke passordet til kontoen jeg skulle slette, så det var jeg nødt til å tilbakestille for deretter å logge meg inn via nevnte side.
  2. Velg et alternativ fra drop-down-menyen ved siden av “Why are you deleting your account”, og skriv inn passordet til kontoen på nytt. Hvis du vil deaktivere kontoen for en periode er det også et alternativ. Hvis du velger å slette kontoen vil den, og alt av bilder og innhold, bli permanent slettet.
  3. Skal kontoen slettes helt velger du “Permanently delete my account”. Kontoen din vil nå være slettet.

Note: Instagram har en del sikkerhetsmurer som kan gjøre at du må skrive inn en sikkerhetskode før du logger deg inn på slette-siden. Dette er bare for å sørge for at du ikke er hacket, eller at noen andre enn deg forsøker å slette kontoen. Hvis dette skjer; skriv inn koden du får på mail som anvist.

Husker du ikke Instagram-passordet ditt?

Som jeg skrev over, så husket ikke jeg heller passordet til kontoen jeg skulle slette. Jeg husket heller ikke hvilken e-post kontoen var knyttet til for å tilbakestille passordet. For å finne ut av dette gikk jeg inn på Instagram-kontoen jeg ville slette i appen og trykket på “Rediger profil”. Her inne blar du deg ned til der det står “Privat informasjon”. På første punkt vil du se e-post-adressen som er knyttet til Instagram-kontoen din.

Nå kan du gå tilbake til “Delete your account”-siden, forsøke å logge inn og deretter be om tilbakestilling av passordet til e-posten du fant i appen. Herfra følger du oppskriften over som anvist.

 

Var denne guiden til hjelp? Kommenter gjerne!

Tagger fra artikkelen
,

4 Comments

  • Jeg har et annet problem jeg da. Jeg har en tegnekonto “saraskaart” som jeg gjerne vil slette.. Men epostadressen knyttet til kontoen er slettet. Så jeg kommer ikke inn på noen måter, kontoen bare står der fast i limbo. Prøvd å kontakte instagram kundeservice men de hjalp meg IKKE foråsiresånn.. Den er heller ikke koblet til noe nummer eller annen konto.
    what to do

  • Hvordan gå fram for å slette Instagram kontoen min når jeg ikke husker verken brukernavn eller psord. Min konto er blitt hacket, samt e-post kontoen som den er knyttet til er også sperret da den også ble hacket. Send svar på ny e-post konto

    • Hmm, da blir det kanskje verre. Tror nesten du må sende en Mail til Instagram og be om hjelp. Kan hende du kun kan slette den den veien. Du har ikke koblet til tlf.nr?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.