10 julegavetips til en crazy catlady

crazy-catlady-jul
Foto: pexels.com
Var det noen som sa mjau?

 

Innlegget inneholder adlinks, reklame. I praksis for deg betyr det at hvis du velger å trykke på en av linkene i innlegget, og kjøper noe, vil jeg få en liten påskjønnelse. Ved å gjøre dette bidrar du til at jeg har råd til å drive og videreutvikle skrivelisa.no

Jeg har alltid hatt lyst til å lage en sånn fin julegaveideliste på bloggen til et spesifikt tema. Det er så mye fint der ute på det store internett, så hvorfor ikke dele noen av de tingene jeg har funnet? Første liste går til alle som definerer seg som en crazy catlady (eller kanskje de bare må gjøres oppmerksomme på det?).

Les også: Topp 10 beste julefilmer 2018

Kom gjerne med forslag til andre temaer jeg kan lage julegaveliste på! Det var sabla moro.

PS: Husk at hvis du skal sende julegaver i posten (innad i Norge) må disse sendes før 16. desember 2018 for å komme frem før jul.

crazy-catlady-liste

Er det morsomt med sånne julegavelister?

Linker: 1 – Kit Cat Klock Gentlemen The Original (Classic Black) / 2 – How to Speak Cat: A Guide to Decoding Cat Language / 4 – Caring for your demon cat throw pillow / 3 – Cat floral mixed breeds of cats gifts for pet lovers cat ladies florals Backpack / 5 – Furry demon Framed Art Print / 6 – A lot of Cats Duffle Bag / 7 – Cat Moods t-shirt / 9 – Cat and Floral Pattern II Credenza / 8 –Cat and Floral Pattern III Serving Tray / 10 –Espresso Patronum Travel Mug

Tagger fra artikkelen
,

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.