Nytt år, nye muligheter! ⎮ Nyttårsforsetter for 2019

nyttårsforsetter-2019-2

Jeg forsøkte å søke opp om jeg skrev noen nyttårsforsetter for 2018 på bloggen, for å se om jeg hadde “greid å nå dem”. Det hadde jeg selvsagt ikke gjort, så kanskje 2019 kan bli året? Jeg tar det ikke så høytidelig, altså. Men, det er noe med det å kunne sette av rom for refleksjon på slutten av et år, som det så fint heter. Jeg tror generelt vi bruker alt for lite tid til å reflektere over det vi gjør. Ikke bare i løpet av et år – som tross alt er veldig lenge – men, også i hverdagen. Det er faktisk derfor jeg har fortsatt å blogge gjennom alle disse årene. Tiden blir på en måte mindre flyktig, men får noen faste holdepunkt og knagger. Det er faktisk veldig fint å se tilbake på!

I 2019 ønsker jeg å fokusere mer på mål som er bra for meg. Jeg kunne selvsagt vært mer konkret i mine mål og fokusert på boka (sukk), kurset (dobbeltsukk) eller at jeg skal trene så og så mange dager i uka.

Les også: En oppsummering av året 2017

I stedet vil jeg ha som mål å bli flinkere til å jobbe med meg selv, og ikke minst leve her og nå – som faktisk veldig mange sliter med! Tenk, noe som er så enkelt som det kan bli så vanskelig. Vi lever i fortiden og fremtiden, men å puste med magen, reflektere over hva vi gjør i dette øyeblikket, blir fort veldig vanskelig.

nyttårsforsetter-2019-1

Derfor har jeg som mål i 2019 å:

  1. leve i nuet – ha fokus på her og nå og ikke dvele ved det (life’s too short osv.)
  2. stå opp for meg selv (det er lov til å si nei!)
  3. være mer i aktivitet
  4. gripe muligheter
  5. snakke pent om meg selv
  6. tilgi (ref. punkt 1.)

Så, der er det svart på hvitt. Mine mål for 2019. Mine nyttårsforsetter. Det er litt skummelt, for når jeg har skrevet det ned blir det også mer “virkelig”. Men, vettu hva? Jeg er sikker på at når jeg ser tilbake på året i januar 2020, så kommer jeg til å se tilbake på det med takknemlighet. Takknemlighet fordi jeg turte å stille krav og hva jeg ønsker av godt for meg selv.

Har du noen nyttårsforsetter?

Tagger fra artikkelen

1 Comment

  • Det vår noen helt perfekte nyttårsforsetter Lisa! Jeg tror jeg adopterer dem! Jeg har i tillegg i år at jeg skal bli flinkere til å lage tid og rom for de tingene som jeg virkelig liker å gjøre! (Lese, tegne, spille, sove!) Savner dere og håper at dere har det topp!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.