Smilelørdag og klesbyttedagen

Klesbyttedagen-2
Foto: Marie Wessel Vangen.

I dag var Marie og jeg på Klesbyttedagen i Harstad, arrangert av Harstad Kunstforening. Dette er et helt fantastisk initiativ: Du leverer inn en pose med klær og kan ta med deg det du måtte ønske tilbake. Marie og jeg fant mange skatter – både til kostymeparty (90s-fest coming up soon) og til hverdags.

Marie, som er en av de flinkeste jeg vet om til å strikke, er også fantastisk rå på å sy. Jeg fant en blomsterkjole fra BikBok (som er alt for kort for min lange rygg), som Marie sa ja til å sy om til en «two piece». DET gleder jeg meg til å se, prøve på og vise dere når det er ferdig!

Ellers fant jeg en tøff Piirka-jakke i ekte kuskinn (med tilhørende knirkelyd), 90s-solbriller, en ullhatt og masse Levis-bukser som skal klippes om til sommershorts.

Noe av det kuleste Marie fant var en hjemmesydd ulljakke fra 40- eller 50-tallet (kanskje eldre). Detaljene og snittet var helt fantastisk, og Marie fant til og med en liten mynt som var sydd inn i stoffet for god lykke.

Skal jeg lage et nytt innlegg med resterende klær når de er ferdigsydd?

Håper du har en fin lørdag!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.